ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

'Ενας αγανακτισμένος κάτοικος του Δήμου Βεντζίου: Όχι τα Βέντζια στη Δεσκάτη...


http://www.dromeasclub.gr/ClientFiles/turist/vourinos/vourinos03.jpg 





Αναστάτωση επικρατεί τις τελευταίες μέρες στους κατοίκους και δημότες του Δήμου Βεντζίου. Αιτία ; η φήμη που υπάρχει τις τελευταίες μέρες ότι στις συνενώσεις των δήμων με το πρόγραμμα Καλικράτης ο Δήμος Βεντζίου δεν συνενωθεί με το Δήμο Γρεβενών αλλά ...άκουσον άκουσον με το Δήμο Δεσκάτης... Μια φήμη που έντεχνα δημιουργούν και διοχετεύουν με δηλώσεις...
τους στα ΜΜΕ, εφημερίδες και ιστροσελίδες του νομού , ορισμένοι "παράγοντες" όπως θέλουν να πιστεύουν ότι είναι αλλά και ορισμένοι "παραγοντίσκοι" φαντάσματα του παρελθόντος που ο λαός του Νομού δεν έχει ακόμη ξεχάσει τα " κατορθώματα" τους όταν είχαν θέσεις με δύναμη και θα μπορούσαν να κάνουν πολλά για το καλό του νομού που τόσο πολύ δήθεν τώρα νοιάζονται... και όμως τελικά δεν κάνανε ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.....γιατί φυσικά δεν τους ενοιαξε και ποτέ το καλό του τόπου.
Ας μην κάνει λοιπόν όνειρα ο Δήμαρχος Χασίων και ορισμένοι ακόμη που το μόνο που τους νοιάζει είναι το προσωπικό τους συμφέρον και τίποτα περισσότερο, ότι υπάρχει περίπτωση οι κάτοικοι των χωριών του δήμου Βεντζίου να δεχτούν συνένωση με το Δήμο Δεσκάτης. Υπάρχει ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βεντζίου με την οποία ζητείται η συνένωση του Δήμου με το Δήμο Γρεβενών. Οποιαδήποτε άλλη μεθόδευση θα μας βγάλει όλους στο δρόμο και την οργή μας θα την νιώσουν πολύ καλά όλοι αυτοί οι αποκαλούμενοι παραγοντές του τόπου.
Χ.Μ
Ελπίζω σε δημοσίευση του Μηνύματος!

ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Και βέβαια δημοσιεύεται. Μπορεί σε μερικές αναρτήσεις οι Αετοί να διαφωνούν, - δεν αναφερόμαστε στην συγκεκριμένη γιατί δεν το ξέρουμε το θέμα - αλλά όταν λαμβάνει λογικά mail, δεν έχουμε λόγο να μην τα δημοσιοποιούμε. Ελπίζουμε στην απάντηση των ενδιαφερομένων που και αυτή βέβαια θα την ανεβάσουμε στο blog μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου