ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

«Λουκέτο» στους Δήμους τη Δευτέρα

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh_d9oum0440axCtYdkS5LuwB7AtzklfvNb0hGQYsb-IMWJGyD8QgT6v9wxvHXPDN7vY_ai830K6AugXMCJJIOrQDe6hRL6y9mMuump4_9wziDbrAnYT7USRLsP3RsrAlKd3MhFj15-ySLs/s1600/et_kilikeio.jpg



Η 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση της Δευτέρας φαίνεται πως είναι μόνο η αρχή, καθώς η ΠΟΕ-ΟΤΑ προαναγγέλλει κλιμάκωση των κινητοποιήσεών της.Εκτός από την απεργία τη Δευτέρα, η εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας θα πραγματοποιήσει και συγκέντρωση διαμαρτυρίας, στις 12:00, στην πλατεία Καραϊσκάκη και θα ακολουθήσει πορεία στη Βουλή με συμμετοχή... απορριμματοφόρων.
Την ίδια μέρα, θα πραγματοποιηθεί και έκτακτη σύγκληση του Γενικού Συμβουλίου της ΠΟΕ-ΟΤΑ, προκειμένου να αποφασιστεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων μέχρι την Τετάρτη. Σύμφωνα με την απόφαση της ΠΟΕ-ΟΤΑ, οι εργαζόμενοι στην τοπική αυτοδιοίκηση αντιδρούν «στη νέα ολομέτωπη επίθεση στα δικαιώματά τους, στο εισόδημά τους, στην κατάργηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα της ασφάλισης, στη μείωση των συντάξεων και την αύξηση των ορίων ηλικίας, στις ρυθμίσεις του «Καλλικράτη» και στις απολύσεις προσωπικού, τακτικού και συμβασιούχων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου