ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Μαύρος καπνός στη Μεσογείων...(Ο ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΤΗΣ)








Στο κτίριο που στεγάζονται τα Γραφεία της Διοίκησης των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΕΛΤΑ Α.Ε. ακριβώς απέναντι από την ΕΡΤ. Σε αυτό το κτίριο που η Εταιρία πληρώνει 500.000 € ενοίκια το χρόνο, σε μια δύσκολη εποχή σαν τη σημερινή. Σε αυτό το κτίριο που τα μισά γραφεία του είναι άδεια ( μόνο στον 4ο και 5ο όροφο υπάρχει...
 συνωστισμός από Διευθυντές ) στους άλλους ορόφους μπορείς να παίξεις και ποδόσφαιρο.


Αντί μετά την επίσημη αναγγελία του Υπουργείου για την τοποθέτηση της Νέας Διοίκησης, να πνέει ούριος άνεμος και να αρχίσει επιτέλους να βγαίνει λευκός καπνός κάτι πρέπει να έγινε τις τελευταίες ημέρες και η καμινάδα βούλωσε.


Μήπως πρέπει να φωνάξουν την Πυροσβεστική Υπηρεσία.


Μάθαμε πως χθες ο Δ/νων Σύμβουλος που επρόκειτο να τοποθετηθεί και ο οποίος ήταν εγκατεστημένος « άτυπα » από τις 4 του Φλεβάρη 2010, προκειμένου να ενημερωθεί για το έργο των ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΩΝ, λίγο πριν αναλάβει και επίσημα τα καθήκοντά του, δήλωσε παραίτηση, χαιρέτησε, ευχαρίστησε τους Διευθυντές της Εταιρίας και αποχώρησε.


Να είναι αλήθεια άραγε ότι κατά το χρονικό διάστημα της άτυπης παραμονής του, ζήτησε και ενημερώθηκε πλήρως και εγγράφως από τους Διευθυντές για το έργο που εκτελεί ο καθένας.


Όσον αφορά την παραίτησή του, από την στιγμή που δεν είχε τοποθετηθεί επίσημα στην Εταιρία, από την Συνέλευση των Μετόχων της Μητρικής Εταιρίας των ΕΛΤΑ, αδυνατούμε να την κατανοήσουμε.


Αν αύριο το πρωί μάθουμε ότι προσλήφθηκε σε κάποια άλλη Εταιρία, σε αυτή που πηγαίνουν όσοι φεύγουν από τις ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ, βλέπε ΙΝΦΟΤΕ, τότε ποιος θα φταίει και ποιος θα αναλάβει την ευθύνη;


Επιτέλους εσείς εκεί στο Υπουργείο - Σοβαρευτείτε, σταματήστε τις βλακείες και φερθείτε επαγγελματικά αν πραγματικά θέλετε να επιβιώσει και να αναπτυχθεί η Εταιρία….
 
ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΙΤΗΣ

1 σχόλιο: