ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

ΡΙΓΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Πρώην Νομάρχης και επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης στο Ν.Σ.Γρεβενών για Καλλικράτη: «Υπεύθυνος ο ίδιος ο βουλευτής»


http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content50/Article/9_1.jpg 



Ακολουθήθηκε μία διαδικασία, όπου συγκεντρωθήκαμε όλοι οι θεσμικοί φορείς, τα όργανα, το κόμμα, ο βουλευτής, διάφοροι κορυφαίοι κομματικοί παράγοντες (Ξυνίδης). Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας ήταν ελάχιστοι αυτοί που μίλησαν για τρίτο Δήμο. Όλοι ήταν υπέρ ενός Δήμου, μηδέ του βουλευτή (κ. Χαντάβα) εξαιρουμένου.Στις επίσημες συναντήσεις δεν ακούστηκε ποτέ τρίτος Δήμος...
Ο ίδιος ο βουλευτής, σ’ εμένα προσωπικά μιλούσε πάντα για δύο Δήμους. Τώρα τί έγινε ξαφνικά; Ποιός είναι αυτός που θέλει και τρίτο Δήμο; Λένε ότι τον θέλει ο ίδιος ο κ. Ραγκούσης.
Ο κ. Ραγκούσης έχει εκλεγεί να είναι Υπουργός Εσωτερικών και όχι παράγοντας του Νομού Γρεβενών. Οι τοπικές κοινωνίες ψηφίζουν ανθρώπους, είτε στο κόμμα, είτε στα αιρετά όργανα κλπ., για να μπορούν να αποφασίζουν μόνοι τους γύρω από τα σημαντικά θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης και ιδιαίτερα για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα όπως ο "Καλλικράτης".
Είμαι χωρίς καμία αμφιβολία υπέρ της άποψης για ένα Δήμο. Επειδή, όμως, υπάρχει η ιδιαιτερότητα της Δεσκάτης, συμφωνώ με τη δημιουργία δύο Δήμων.
Σ’ αυτή την περίπτωση, αν δηλαδή προκύψουν τρεις Δήμοι, τα "σκάγια" δεν φεύγουν πουθενά αλλού. Όλα θα πάνε πάνω στον τοπικό βουλευτή, στον κ. Χαντάβα. Υπεύθυνος για όλο το γρεβενιώτικο λαό θα είναι ο ίδιος ο κ. Χαντάβας. Εάν δεν έχει τα κότσια να σταθεί απέναντι στην Κυβέρνηση, η οποία, παρεπιπτόντως, δεν μπορεί να μας δουλεύει, να μας αφήνει εμάς μήνες ολόκληρους να είμαστε υπέρ των δύο Δήμων και ξαφνικά να έρχεται ο κ. Ραγκούσης και να αποφασίζει για τρεις, επικαλούμενος κάποια ορεινότητα, οφείλει να μας το πει ξεκάθαρα. Ε όχι, λοιπόν, δεν θέλουμε τρεις Δήμους! Θέλουμε δύο Δήμους και υπεύθυνος είναι ο ίδιος ο τοπικός βουλευτής.

Ρεπορτάζ Γιάννης Καραγιάννης

1 σχόλιο:

  1. Κρίμα.Με όλο τόν σεβασμό μου είστε εκτός ΤΟΠΟΥ καίΧΡΟΝΟΥ.Δεν κάνατε τον κόπο να δείτε το σχέδιο νόμου που αναφέρεται στήν ορεινότητα.Ολοι σας οι τέως σκέπτεστε και λειτουργήτε με σκοπιμότητα θέλοντας στόν νομό Γρεβενών να ισχίσουν άλλα κρητίρια,περιφρονόντας το σύνολο των δέκα δημοτικών και κοινοτικών συμβουλείων,αποφάσεις Τ.Ε.Δ.Κ.΄καιβάλεται κατά Ραγκούση και Χαντάβα που όπως φαίνεται δεν είναι του ελαχίστου δικού σας επιπέδου καθώς και πολλών άλλων τέως και νυν επωνίμων Γρεβενιωτών

    ΑπάντησηΔιαγραφή