ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

«Πυρ» και μανία ο Nομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης...



Την έντονη αγανάκτηση για το ότι η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση Γρεβενών δεν κλήθηκε στην επίσκεψη του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων Γιάννη Μαγκριώτη στο νομό, την περασμένη εβδομάδα, εξέφρασε ο νομάρχης Γρεβενών, Δημοσθένης Κουπτσίδης. Όπως τόνισε σε συνέντευξη Τύπου ο κ. Κουπτσιδης, δεν...


 κλήθηκε τόσο ο ίδιος όσο και επιλεκτικά άλλοι δήμαρχοι του νομού να εκφράσουν την άποψή τους για τα έργα που επισκέφθηκε ο κ. Μαγκριώτης και τα οποία υλοποιεί η νομαρχιακή αυτοδιοίκηση και φορείς της περιοχής, ενώ καταλόγισε σκοπιμότητες σε ορισμένους πολιτικούς κύκλους του νομού.


Ο νομάρχης Γρεβενών επέρριψε επίσης στους κύκλους αυτούς ευθύνες για την «παραπληροφόρηση» όπως ανέφερε του υφυπουργού Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, αφού όπως τόνισε σκόπιμα τον ενημέρωσαν ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η προμελέτη του δρόμου Γρεβενών-Δεσκάτης, όπως και το ότι υπάρχει πρόβλημα στο δρόμο Γρεβενών-Βασιλίτσας.


Ο κ. Κουπτσίδης αφού χαιρέτησε τη δέσμευση του κ. Μαγκριώτη για την κατασκευή των δύο δρόμων , τόνισε πως θα υποβάλλει αίτημα προς το υπουργείο έτσι ώστε να προχωρήσει άμεσα η μελέτη του δρόμου Γρεβενών-Δεσκάτης, καθώς όπως ανέφερε η χάραξή του επικυρώθηκε από τα δημοτικά συμβούλια Δεσκάτης και Χασίων. Σε ότι αφορά το δρόμο Γρεβενών-Βασιλίτσας ο νομάρχης Γρεβενών ανέφερε ότι μόλις ολοκληρώθηκε η μελέτη και το μόνο που απομένει είναι η απαλλοτρίωση ορισμένων εκτάσεων, από τις οποίες περνά η νέα χάραξη.


Τέλος ο κ. Κουπτσίδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξαγγελία του κ. Μαγκριώτη για την κατασκευή του κόμβου προς το δήμο Γόργιανης, όπως και για την κατασκευή του Κέντρου Εξυπηρέτησης Αυτοκινητιστών και του Οικομουσείου, τα οποία όπως τόνισε ήταν πάγια αιτήματα της νομαρχιακής αυτοδιοίκησης προς την Εγνατία Οδό.

4 σχόλια:

  1. KAI POLY KALA KANEI
    AN EINAI DINATON NA MIN PROSKILTHEI O NOMARXIS OXI O SYGEKRIMENOS ALLA OPIOSDIPOTE...
    NTROPI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να είναι και μπαλσάμικο να μην του κακοπέσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η οργάνωση της επίσκεψης έγινε απο την Περιφέρεια, η οποία έκρινε και ότι δεν έπρεπε να στείλει προσκλήσεις. Σε κανέναν δεν έστειλε. Τώρα γιατί αυτός επιτίθεται σε στελέχη των Γρεβενών και χαιρετίζει τον Περιφέρειάρχη και τη "φίλη του" αυτός ξέρει. Ή μάλλον όλοι ξέρουμε γιατί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή