ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

«Παράθυρο» για αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο αφήνει η υπουργός Παιδείας





Ανοιχτό το ενδεχόμενο για αλλαγές στο πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε για ψήφιση στη Βουλή άφησε η υπουργός Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου.«Αρχίζει μια δημιουργική συζήτηση στη Βουλή, όπου θα ληφθούν υπόψη οι προτάσεις των κομμάτων και των φορέων που θα κληθούν», είπε η κ.Διαμαντοπούλου.Όπως αναφέρει «Το Βήμα», η υπουργός Παιδείας...
άφησε να εννοηθεί ότι είναι πιθανόν να αλλάξουν στη φιλοσοφία τους άρθρα του νομοσχεδίου πριν από την ψήφισή του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι υπό συζήτηση είναι οι διατάξεις που αφορούν τις απολύσεις ιδιωτικών εκπαιδευτικών, αλλά και την πρόσληψη των εκπαιδευτικών ειδικής αγωγής.

Ωστόσο οι εκπαιδευτικοί δεν εμφανίζονται διατεθειμένοι να αλλάξουν γραμμή. Το απόγευμα στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία προς τη Βουλή.

Εν τω μεταξύ, η ΟΛΜΕ αποφάσισε να επεκτείνει την απεργία της εκτός από τις 4 Μαΐου και για τις 5 του μήνα.

Τις ίδιες ημέρες προχωρούν σε 48ωρη απεργία και οι υπόλοιπες εκπαιδευτικές ομοσπονδίες της χώρας σε δημόσια, ιδιωτικά σχολεία και πανεπιστήμια.

Η ΟΛΜΕ αποφάσισε ακόμη δύο 24ωρες απεργίες μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα, πιθανώς κατά τη διάρκεια των πανελλαδικών εξετάσεων που ξεκινούν στις 14 Μαΐου.

Την απόφασή τους για κλιμακούμενες απεργίες ανακοινώνουν σήμερα, Πέμπτη και οι δάσκαλοι. Ήδη από την Τετάρτη έχουν ξεκινήσει τετράωρες στάσεις εργασίες, οι οποίες θα συνεχιστούν έως τη Δευτέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου