ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

Θεσσαλονίκη: Καλά οργανωμένη σπείρα έπαιρνε δάνεια με πλαστά δικαιολογητικά και έκανε αγορές πανάκριβων προϊόντων...

 


Εγκέφαλοι της εγκληματικής οργάνωσης, ήταν 2 Έλληνες, ηλικίας 37 και 38 ετών που μάλιστα είχαν ανοίξει γραφείο, με αντικείμενο εργασιών μεταξύ άλλων και την έκδοση δανείων. Προέκυψε ότι στο πρόσφατο παρελθόν, είχαν πάρει δάνειο 20.000€ με πλαστά δικαιολογητικά, ενώ αποπειράθηκαν να εκταμιεύσουν άλλα 25.900€ από 2 τραπεζικά υποκαταστήματα... Η εγκληματική οργάνωση λειτουργούσε ως εξής: έπαιρνε δάνεια με πλαστά δικαιολογητικά και στη συνέχεια με τα χρήματα αυτά αγόραζε προϊόντα, που στη συνέχεια μεταπωλούσε για να έχει οικονομικό όφελος.

Στην ομάδα συμμετείχαν δύο ακόμη άτομα: ένας 41χρονος και ένας 38χρονος. Ο 41χρονος αφού πέτυχε την έκδοση εκκαθαριστικού σημειώματος εφορίας, το χρησιμοποίησε για την εκταμίευση των δανείων, κάνοντας χρήση πλαστής βεβαίωσης εργοδοσίας. Ο 38χρονος, έπαιρνε χρήματα για να φέρει σε επαφή τους υποψήφιους λήπτες δανείων με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία, η εγκληματική οργάνωση είχε αγοράσει με τα χρήματα των δανείων, 2 αυτοκίνητα και μία μοτοσικλέτα, συνολικής αξίας 36.580€.
Οι δράστες δεν συνελήφθησαν διότι δεν συνέτρεχαν οι προϋποθέσεις της αυτόφωρης διαδικασίας. Τα προαναφερθέντα αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, ενώ η δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου