ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Ο ΚΑΙΡΟΣ: Καλοκαιρινός καιρός την Πρωτομαγιά...

http://spiti.pblogs.gr/files/138635-12396_wallpaper280.jpg




Με...καλοκαίρι θα "πιάσουμε" τον Μάη αφού η θερμοκρασία θα φτάσει τους 26 βαθμούς σε αρκετές περιοχές ενώ σχετικά ζεστές θα είναι και οι...θάλασσες! Σε αρκετές περιοχές της χώρας το θερμόμετρο το Σαββατοκύριακο της Πρωτομαγιάς θα φτάσει τους 26 βαθμούς ενώ στην Κρήτη ίσως τους ξεπεράσει. Οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο θα εξασθενίσουν... και έτσι όσοι σκέφτονται να ταξιδέψουν δεν θα συναντήσουν προβλήματα εκτός από την απεργία της 1ης Μαϊου γι'αυτό καλό θα ήταν να φύγουν από την....Παρασκευή!

Για σήμερα Πέμπτη ο καιρός θα είναι:

Στη Μακεδονία και Θράκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν με πιθανότητα παροδικών βροχών και μεμονωμένων καταιγίδων στη Μακεδονία, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες κυρίως τις απογευματινές ώρες στα βορειοδυτικά. Σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο βόρειο Ιόνιο και την Ήπειρο. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα ανατολικά και νότια 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπεται ο καιρός να είναι γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα εκδηλωθούν στη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 6 με 7 και στις Κυκλάδες τοπικά 8 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες στα νότια. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια βορειοανατολικοί 6 με 8 μποφόρ και στα νότια βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 μποφόρ. Από 12 έως 22 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία.

Στην Αττική ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι, βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά πρόσκαιρα τοπικά 7 μποφόρ, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται λίγες νεφώσεις που το μεσημέρι θα αυξηθούν και είναι πιθανό να εκδηλωθεί πρόσκαιρη βροχή. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 08 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου