ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

Το ενδεχόμενο λιανοπωλητής στον Καναδά να πουλούσε σαπούνι φτιαγμένο από λίπος θυμάτων του Ολοκαυτώματος εξετάζουν οι αρχές του Μόντρεαλ

 

Ο εν λόγω πωλητής, πάντως, διαλαλούσε στην πελατεία του ότι διέθετε ένα τέτοιο σαπούνι, πάνω στο οποίο ήταν χαραγμένος ο αγκυλωτός σταυρός του Γ’ Ράιχ. Το σαπούνι κατασχέθηκε από τις αρχές και μεταφέρθηκε στα εργαστήρια της αστυνομίας στο Μόντρεαλ προκειμένου να αναλυθεί και να αποδειχθεί αν είναι ή όχι φτιαγμένο από το λίπος ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους στους θαλάμους αερίων... των στρατοπέδων συγκέντρωσης των Ναζί.
Την καταγγελία κατά του λιανοπωλητή, το κατάστημα του οποίου βρίσκεται στη λεωφόρο Σεν Λοράν, έκανε η ισραηλινή κοινότητα του Μόντρεαλ. «Θα είμαστε μέσα σε λίγες ημέρες σε θέση να τεκμηριώσουμε, εάν είναι όντως ένα από τα σαπούνια από ναζιστικό κολαστήριο, ή εάν πρόκειται για φάρσα, πάρα πολύ κακού γούστου», τόνισε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πρόκειται για μοναδικό σαπούνι, που πωλείται προς 300 καναδικά δολάρια. Προκύπτει ότι ο λιανοπωλητής είναι Εβραίος και δηλώνει ότι κατέχει το εμπόρευμά του από πρώην κρατούμενο στο Άουσβιτς. Για την Ιστορία, πολλοί εφεσιβάλλουν τον ισχυρισμό ότι, οι Ναζί παρήγαγαν και σαπούνι από τα πτώματα των εκατομμυρίων θυμάτων τους. Όμως, υπήρξαν έκτοτε αποδείξεις ότι, τουλάχιστον, το αποπειράθηκαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου