ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Εν μέσω εξετάσεων η απεργία της ΟΛΜΕ




Σε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση στις 4 Μαΐου προχωρούν ΟΛΜΕ και ΔΟΕ, αντιδρώντας στο πολυνομοσχέδιο για την Παιδεία. Η ΟΛΜΕ προτείνει απεργία και εν μέσω των πανελλαδικών. Ύστερα από πολύωρη συνεδρίαση, την Παρασκευή, το διοικητικό συμβούλιο της αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία που έχει κηρύξει η ΑΔΕΔΥ στις 22 Απριλίου, συμμετοχή στα... συλλαλητήρια που έχουν προγραμματιστεί για τις 22 και 27 Απριλίου, συμμετοχή στην απεργία της 1ης Μαΐου.
Επίσης, αποφασίστηκε 24ωρη απεργία στις 4 Μαΐου από κοινού με τη ΔΟΕ. Την ημέρα εκείνη οι απόφοιτοι Β' κύκλου των ΤΕΕ θα δίνουν γραπτές εξετάσεις για την εισαγωγή τους στα ΤΕΙ. Παράλληλα, η ΟΛΜΕ εισηγείται στις γενικές συνελεύσεις των ΕΛΜΕ στις 4 και 5 Μαΐου και τη γενική συνέλευση των προέδρων των ΕΛΜΕ στις 6 του μήνα την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων από τις 14/5, ημέρα που ξεκινούν οι πανελλαδικές εξετάσεις.

2 σχόλια:

  1. Ηλεκτρονική Εφημερίδα kozan.gr16 Απριλίου 2010 στις 10:12 μ.μ.

    Αγαπητοί κύριοι,

    είναι σαφές ότι υπήρχαν και θα υπάρχουν τέτοιου είδους απόπειρες. Ο κόσμος αντιλαμβάνεται την απότομη εναλλαγή των αποτελεσμάτων αλλά και καταλαβαίνει την επισήμανσή σας, όσο αφορά το κίνδυνο που τίθεται με την αξιοπιστία της δημοσκόπησης και στα δύο site. Ωστόσο δεν θα πρέπει να ανησυχούμε, διότι η έρευνά μας δεν είναι επιστημονική και σαφέστατα γίνεται υπό την σκιά τέτοιου είδους κακόβουλων ενεργειών. Πιστεύουμε ότι ο κόσμος ήδη έχει βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα και συνεχίζει, βλέποντας αυτούς που «ιδρώνουν» να βγουν πρώτοι, που προφανώς δεν έχουν αντιληφθεί ότι με τέτοιου είδους μεθόδους, το μόνο που καταφέρνουν είναι να αλλοιώνουν την εικόνα των εντολέων τους!

    Ηλεκτρονική Εφημερίδα kozan.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. E L E O S !!!!
    POYSTIDES KA8HGHTES!! ELEOS MONO THN PARTH SAS SKEFTESTE?????? GIA TOSOYS XILIADES MA8HTES APO OLH THN ELLADA POU MAS SKOTWNETAI PSYXOLOGIKA DN NOIAZESTE???
    POSO KOMPLEKSIKOI MPOREI NA EISTE???
    KALA SAS KANOUN KAI SAS TA KOBOUN OLA!!!! AFOU DOULEIA DN KANETE!!!!!!!!!!
    AN HSASTAN SWSTOI KA8HGHTES KAI KURIWS A N 8 R W P O I (POU DN EISTAI) 8A EPREPE NA NTREPESTE!!!
    NTROPH SAS!!!!!

    KAI ESEIS PAIDIA POU 8A TA DIABASETE AYTA ORGANW8EITE!!!! PATE STA SXOLEIA SAS!! AS KANOUME KATI!!!DN MPOREI NA MAS TO KANOUN AUTO!!!!
    8A TOYS AFHSOYME NA PAIZOYN MAZI MAS ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή