ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Πρώην αστυνομικός έμπορος κοκαΐνης...





Ένας 47χρονος πρώην αστυνομικός, που «απολύθηκε» το 2007 για λόγους υγείας, μετά από μόλις 16 χρόνια αστυνομικής υπηρεσίας λαμβάνοντας την «αναπηρική» σύνταξη, πιάστηκε στα πράσα ενώ... “έκτιζε” μια δεύτερη καριέρα! Είχε περάσει από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών, την Δίωξη Εκβιαστών, τη Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Αστυνομικό Τμήμα Αλίμου... Ο 47χρονος συμμετείχε σε μια 4μελή ομάδα που διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στην Αττική. Οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών είχαν ενημερωθεί εδώ και καιρό ότι ένας πρώην αστυνομικός διακινούσε ναρκωτικά. Ύστερα από έρευνες και αρκετές ημέρες παρακολούθησης κατάφεραν να τον συλλάβουν μαζί με άλλους τρεις Έλληνες ηλικίας 32, 42, και 48 ετών. Μάλιστα ο 48χρονος είναι ιδιοκτήτης αντιπροσωπείας αυτοκινήτων στην Γλυφάδα και οι άλλοι δυο υπάλληλοί του.

Αστυνομικές πηγές τον ήθελαν να έχει στενές επαφές με "μπράβο" των νοτίων προαστίων, που το όνομά του είχε εμπλακεί στον θανατηφόρο πόλεμο με την οικογένεια Γρηγοράκου παρότι ήταν «κουμπάροι». Οι ίδιες ανώτατες πηγές, τον ήθελαν ύποπτο για την έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού, έξω από το σπίτι ανώτατου -σήμερα- αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, τον Φεβρουάριο του 1999.

Ο 47χρονος πρώην αρχιφύλακας, φέρεται να ήταν ένα από τα πρωταγωνιστικά μέλη της τετραμελούς σπείρας διακίνησης μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης. Σύμφωνα με αστυνομικές πληροφορίες, κινούταν σε περιοχές των νοτίων προαστίων με μία πολυτελή Πόρσε αξίας 180.000 ευρώ που είχε αγοράσει πέντε μήνες πριν, ενώ αναζητούσε αγοραστές της ποσότητας των περίπου 10 κιλών κοκαΐνης, από την πώληση της οποίας εκτιμούσε ότι θα αποκόμιζε περίπου 1.000.000 ευρώ!

Στην κατοχή τους και στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 9.764 γραμμάρια κοκαΐνης, τρία πιστόλια, ένα περίστροφο, 159 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, μία ζυγαριά ακριβείας, 1.560 ευρώ, τέσσερα πλαστά χαρτονομίσματα συνολικής ονομαστικής αξίας 550 ευρώ, δύο αυτοκίνητα, μία μοτοσυκλέτα και εννέα κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου