ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Σε σημαντικές συνεδριάσεις του Κοινοβουλίου συμμετείχε ο Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας






Την Τρίτη, παρακολούθησε την Ολομέλεια της Βουλής, όπου διεξάγεται ο ευρύτατος διάλογος για το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την «Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις». Παράλληλα συμμετείχε στον Κοινοβουλευτικό...
Τομέα Εργασίας Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος: «Ταυτότητα κτιρίων, αυθαίρετες υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, προγράμματα μητροπολιτικών αναπλάσεων και άλλες διατάξεις». Το μεσημέρι έλαβε μέρος στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου όπου συζητήθηκε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής με τίτλο «Τροποποίηση της νομοθεσίας για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων και τον Εθνικό Οργανισμό Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και άλλων προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π) άλλες διατάξεις».
Χθες Τετάρτη, ο κ. Χαντάβας από το πρωί παρέστη στην πρώτη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, όπου έγινε ενημέρωση των μελών της Επιτροπής από την Υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής κ. Τίνα Μπιρμπίλη για το υπό κατάθεση νομοσχέδιο του Υπουργείου: «Ταυτότητα κτιρίων, αυθαίρετες υπερβάσεις δόμησης και αλλαγές χρήσης, προγράμματα μητροπολιτικών αναπλάσεων και άλλες διατάξεις», όπου προέβει  σε σχετικές επισημάνσεις.
Ακολούθησε η συμμετοχή του στη δεύτερη συνεδρίαση της ίδιας Επιτροπής για το νομοσχέδιο του Υπουργείου με θέμα την «Τροποποίηση της νομοθεσίας για την εναλλακτική διαχείριση των συσκευασιών και άλλων προϊόντων και τον Εθνικό Οργανισμό Εναλλακτικής Διαχείρισης Συσκευασιών και άλλων προϊόντων (Ε.Ο.Ε.Δ.Σ.Α.Π) άλλες διατάξεις».
Το μεσημέρι ο κ. Χαντάβας, με την ιδιότητα του Εισηγητή Ενέργειας, είχε συνάντηση με το Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστο Παπουτσή.
Το απόγευμα της Τετάρτης, ο κ. Βουλευτής αναμένεται να μιλήσει στη συζήτηση της Ολομέλειας της Βουλής όπου διεξάγεται για δεύτερη ημέρα,  αναφορικά στο νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την «Αποκατάσταση της φορολογικής δικαιοσύνης και αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και άλλες διατάξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου