ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Στον αέρα ο "Καλλικράτης"...







Στο κενό φαίνεται να πέφτουν οι προσπάθειες του Υπουργείου Εσωτερικών για χρηματοδότηση του προγράμματος "Καλλικράτης" από την Ευρωπαϊκή Ένωση, καθώς το κλιμάκιο των ελεγκτών της Ευρωπαϊκής Ενωσης φέρεται να απορρίπτει ουσιαστικά το αίτημα του υπουργού Εσωτερικών, κ. Ραγκούση, να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση για τη στήριξη...
 του «Καλλικράτη». Πρόκειται για το πρώτο σοβαρό εμπόδιο στην αλλαγή του κράτους.
Οι ελεγκτές της Ένωσης σε μια προσπάθεια να επιχειρηματολογήσουν τη στάση τους τονίζουν ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν διαθέτει το αναγκαίο σχέδιο.
Συγκεκριμένα απευθυνόμενοι στα στελέχη της κυβέρνησης, τόνισαν σε πολύ έντονο ύφος ότι «Δεν υπάρχει ανάγκη αλλαγής του Επιχειρησιακού Προγράμματος για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση», υποστηρίζοντας ότι το δεδομένο επιχειρησιακό πρόγραμμα μπορεί να στηρίξει ως έχει τις πολιτικές της κυβέρνησης.
Για την ακρίβεια οι υπάλληλοι της κοινότητας διατυπώνουν ερωτηματικά αναφορικά με τις δράσεις που θέλει να αναπτύξει η ελληνική κυβέρνηση για να στηρίξει το πρόγραμμα"Καλλικράτης" και τους λόγους για τους οποίους δεν μπορούν να ενταχθούν στο Πρόγραμμα για τη Διοικητική Μεταρρύθμιση, όπως έχει σήμερα.Η αντιμετώπιση αυτή των ελεγκτών έχει προκαλέσει τριγμούς στο υπουργείο Εσωτερικών, καθώς χωρίς την απαραίτητη χρηματοδότηση η εφαρμογή του σχεδίου "Καλλικράτης" είναι ουσιαστικά ανέφικτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου