ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 16 Απριλίου 2010

Μάχη για την εκλογή προέδρου στην ΟΝΝΕΔ - Ανδρέας Παπαμιμίκος και Κώστα Χατζής οι υποψήφιοι


 




Σε αγώνα ενός γύρου εξελίσσεται η εκλογική μάχη για το νέο πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, που θα εκλεγεί την Κυριακή από τη βάση της νεολαίας της ΝΔ. Αυτό θεωρείται πια βέβαιο μετά και τη χτεσινοβραδινή απόφαση του τρίτου υποψηφίου, Βασίλη Αξιώτη, να αποχωρήσει, αφήνοντας στη μάχη δύο στελέχη που έτσι και αλλιώς θεωρούνταν βασικά φαβορί, τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τον Κώστα Χατζή(ΦΩΤΟ). Έτσι, ύστερα από την αποχώρηση Αξιώτη,...
ο οποίος όπως υποστηρίζει δημόσια δε θα στηρίξει κανέναν από τους δύο, την Κυριακή το βράδυ η ΟΝΝΕΔ θα έχει σίγουρα νέο πρόεδρο.

Είναι δύσκολο να ειπωθεί με σιγουριά ποιος θα ευνοηθεί από την αποχώρηση του Βασίλη Αξιώτη, η βασική δύναμη του οποίου εντοπιζόταν στην Αθήνα. Κάποιοι υποστηρίζουν ότι η εξέλιξη αυτή ευνοεί τον Κώστα Χατζή, καθώς υπενθύμιζαν τις σχέσεις του Βασίλη Αξιώτη με τον πρώην πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ και νυν ευρωβουλευτή της ΝΔ Γιώργο Παπανικολάου, ο οποίος δε διατηρούσε με τον Ανδρέα Παπαμιμίκο και τις καλύτερες σχέσεις. Άλλες πηγές εκτιμούσαν ότι το τοπίο των διαφόρων ομάδων μέσα στη νεολαία της ΝΔ είναι τόσο μπερδεμένο, ώστε είναι σχεδόν αδύνατον κάποια μπλοκ δυνάμεων να κατευθυνθούν οργανωμένα προς κάποιον υποψήφιο.

Αισιοδοξούν και οι δύο
Πάντως στα επιτελεία των δύο πλευρών επικρατούσε χτες αισιοδοξία για την τελική νίκη στη διαδικασία, που θα ξεκινήσει στις 7 το πρωί της Κυριακής και θα λήξει στις 7 το βράδυ. Ο Ανδρέας Παπαμιμίκος αισιοδοξεί λόγω της πολύ καλής του παρουσίας στη Θεσσαλονίκη, κάτι που φάνηκε και από τη μεγάλη προχτεσινή του συγκέντρωση, και ο Κώστας Χατζής λόγω της εκλογικής δύναμης που διαθέτει στην Αττική.

Το μέγα ερώτημα που απασχολεί το τελευταίο διάστημα πολλούς είναι αν η εκλογική διαδικασία, που είναι πρωτόγνωρη για τη νεολαία της ΝΔ, θα κυλήσει χωρίς προβλήματα και αν τελικά το εκλογικό αποτέλεσμα θα γίνει αποδεκτό και από τις δύο πλευρές. Ηδη έμπειρα στελέχη της Θεσσαλονίκης εξέφραζαν τον προβληματισμό τους για το κατά πόσο όλα θα κυλήσουν ήρεμα, καθώς είναι γνωστό ότι η ΟΝΝΕΔ συχνά ταράσσεται από έντονες εσωκομματικές συγκρούσεις.

3 σχόλια:

  1. Με πραγματική έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση των «αφανών» υποστηρικτών του Κου Παπαμιμίκου στα Γρεβενά.

    Η δημοσίευση που διαβάσαμε στην σελίδα σας δείχνει και το μεγαλείο της υποκρισίας.

    Αλήθεια θα δούμε μια νέα ΟΝΝΕΔ με τους ανθρώπους που τους ακολουθεί ένα «μαύρο» παρελθόν?

    Θα δούμε μια διαφορετική οργάνωση με τηλεφωνικές απειλές σε νέους?

    Θα δούμε μια νέα ΟΝΝΕΔ από ποιους?

    Από αυτούς που δεν ασχολήθηκαν ποτέ στα Γρεβενά αλλά τους έχουν υποσχεθεί θέσεις τομεάρχη εάν εκλεγεί ο Κος Παπαμιμικος?

    Από αυτούς που μέσα από τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ θέλουν να εξασφαλίσουν μια θέση στις ερχόμενες εκλογές της Αυτοδιοίκησης?

    Αυτούς που εκμεταλλευόμενοι τις εκλογές της ΟΝΝΕΔ θέλουν να προωθήσουν τους εαυτούς τους στο εσωκομματικό παιχνίδι?

    Θα δούμε μια νέα οργάνωση από ανθρώπους που καθοδηγούνται από εμμονές κατάληψης εξουσίας?

    Εμείς καθημερινά γινόμαστε δέκτες παραπόνων για την στάση της «ομάδα» αυτής που έχει κινητοποιήσει γονείς, γιαγιάδες και θα λογής «αλλόθρησκο» προς την ιδεολογία της Ν.Δ. και της ΟΝΝΕΔ.

    Όσο και να προσπαθείτε με στημένες ανακοινώσεις και δημοσκοπήσεις, όσο και να προσπαθείτε να εκφοβίσετε τους φοιτητές με το εκπαιδευτικό τους μέλλον, όσο και να προσπαθείτε να « εξαγοράσετε» συνειδήσεις , δεν μπορείτε.

    Σας βαραίνει το αμαρτωλό παρελθόν. Σας βαραίνει το παρελθόν του περιβάλλοντος σας.


    Οι μαχητές ΟΝΝΕΔΙΤΕΣ των Γρεβενών .

    axiotisgrevena

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να ξέρετε πως στο τέλος ο Χατζής θα βγει

    ΑπάντησηΔιαγραφή