ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 11 Απριλίου 2010

Ρωσία: Γερμανοί και Βέλγοι τουρίστες νεκροί από χιονοστιβάδα

Δέκα άνθρωποι σκοτώθηκαν όταν ελικόπτερο που μετέφερε παραθεριστές καταπλακώθηκε από χιονοστιβάδα μετά την προσγείωσή του σε πλαγιά στη ρωσική άπω ανατολή. Το ελικόπτερο, που μετέφερε 18 άτομα, ανάμεσά τους τουρίστες από τη Γερμανία και το Βέλγιο, είχε προσγειωθεί σε μια χιονισμένη πλαγιά στην περιοχή Καμτσάτκα.
"Μέχρι στιγμής έχουμε πληροφορίες για 10 ανθρώπους νεκρούς, αλλά οκτώ είναι ...ζωντανοί", δήλωσε η Ιρίνα Αντριάνοβα, εκπρόσωπος του υπουργείου, προσθέτοντας ότι τρεις ρώσοι και ένας γερμανός υπήκοος βρέθηκαν νεκροί όταν ανασύρθηκαν."Δυο ρώσοι και τέσσερις γερμανοί είναι ακόμα καταπλακωμένοι από το χιόνι. Δεν υπάρχει πρακτικά καμιά πιθανότητα να επέζησαν καθώς η θερμοκρασία είναι στους -20° Κελσίου και το πάχος του χιονιού είναι 10-15 μέτρα", πρόσθεσε.

Τα δυο μέλη του πληρώματος του ελικοπτέρου είναι ανάμεσα στους νεκρούς."Διαπιστώθηκε ότι η χιονοστιβάδα προκλήθηκε από τουρίστες που κινούνταν στην πλαγιά", ανέφερε ο τηλεοπτικός σταθμός Vesti 24, επικαλούμενος το υπουργείο Αντιμετώπισης Εκτάτων Καταστάσεων.

"Το ελικόπτερο καταστράφηκε ολοσχερώς, ενώ τα δύο μέλη του πληρώματος και οκτώ τουρίστες έχασαν τη ζωή τους", κατά την ίδια πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου