ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο Άρης ψάχνει τη νίκη «ανάσα» κόντρα στον Ολυμπιακό




Η απογοήτευση από την απώλεια του Κυπέλλου συνθέτει ένα μέρος των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο Αρης εν όψει της έναρξης των πλέι οφ του πρωταθλήματος.Το υπόλοιπο μέρος, έχει να κάνει με την πληθώρα αγωνιστικά προβλημάτων που αναγκάζουν τον Εκτορ Ραούλ Κούπερ να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα.Είναι σαφές όμως ότι ο Άρης... αναζητεί επειγόντως μια νίκη για να «ανασάνει» ψυχολογικά και ο αγώνας της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», αποτελεί μια καλή ευκαιρία.

Οι «κίτρινοι» έχουν πει κατ' επανάληψη ότι έχουν στόχους στην τελική φάση του πρωταθλήματος. Το ιδανικό σενάριο θα ήταν ασφαλώς να κατακτούσαν το Κύπελλο Ελλάδος και εν συνεχεία να αγωνιστούν δίχως άγχος στα πλέι οφ.

Από εκεί και πέρα, είναι ξεκάθαρο επίσης ότι έχουν υποχρέωση απέναντι στους φιλάθλους τους, να παρουσιάσουν την καλύτερη δυνατή εικόνα και να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο.

Σε επίπεδο ενδεκάδας, ο Κούπερ δεν υπολογίζει τους Μαχντί Ναφτί, Τόνι Κάλβο, Χαβιέ Κάμπορα, συνεπώς προβλέπονται να ξεκινήσουν το παιχνίδι τουλάχιστον τρία καινούργια πρόσωπα.

Ο Μιχάλης Σηφάκης θα καθίσει κάτω από τα δοκάρια, ενώ Ρονάλντο Γκιάρο και Νασούτι θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Ο Κρίστι Βαγκέλι υπολογίζεται για το αριστερό άκρο (εκτός και αν στην εκδίκαση της έφεσης του Αρη για μείωση της ποινής του Αράνο, «καθαρίσει» το μητρώο του), ενώ οι απόψεις διίστανται σχετικά με το αντίστοιχο δεξιό.

Το πιθανότερο είναι να αγωνιστεί ο Ντάρσι Νέτο, δεν αποκλείεται όμως να προφυλαχθεί λόγω του τραυματισμού του στον τελικό του Κυπέλλου. Στον χώρο της μεσαίας γραμμής, θα συνεργαστούν οι Πρίττας, Φερνάντεζ, ενώ στα άκρα αναμένεται να καλύψει την δεξιά πλευρά ο Χαβίτο, ενώ αριστερά θα χρησιμοποιηθεί ο Φρέντι Αντού. Σέρχιο Κόκε και Εντι Τζόνσον θα είναι το «δίδυμο» στην κορυφή της επίθεσης.

Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν πάντως οι Σηφάκης, Πέσκοβιτς, Νέτο, Ορτίθ, Ρονάλντο, Νασούτι, Γκαρσία, Φερνάντεζ, Χαβίτο, Πρίττας, Κόκε, Τζόνσον, Αντού, Μεριέμ, Αγτζίδης, Λαμπριάκος, Βαγγέλη, Ντέιλι και Αράνο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου