ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Η Έλλη Κοκκίνου τραγουδά τον χωρισμό της...

http://buzztalk.files.wordpress.com/2009/05/kokkinou367324.jpg




Ένα χειρόγραφο του Φοίβου με τους στίχους του νέου τραγουδιού της Έλλης Κοκκίνου, που θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες, απεικονίζει τα πραγματικά συναισθήματα της δημοφιλούς τραγουδίστριας και στην ουσία δίνει τη δικιά της εξήγηση για το τέλος ενός κοινού βίου δέκα ετών. Ένα είναι το βέβαιο. Το τραγούδι-κατάθεση ψυχής της Έλλης θα προβληματίζει... ιδιαίτερα τον αποδέκτη του, που δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της Παναγιώτη Βασιλειάδη.

Το χειρόγραφο αυτό του συνθέτη των επιτυχιών βρέθηκε σε αποκλειστικότητα στα χέρια της Espresso και δεν είναι άλλο από το τραγούδι «Αποχωρώ» που σε λίγες ημέρες θα ακούγεται στα ραδιόφωνα. Πρόκειται για ερωτική μπαλάντα, με αυτοβιογραφική διάθεση. Άλλωστε, ο Φοίβος είναι ο πλέον στενός φίλος και συνεργάτης της Ελλης Κοκκίνου και ο καταλληλότερος να αποτυπώσει τα συναισθήματά της όπως αυτή του τα εκμυστηρεύτηκε.

«Μ’ απογοήτευσες πολύ / αλλιώς το είχα ονειρευτεί / για μας τους δύο / έπεσα έξω δυστυχώς / λάθος εκτίμηση εντελώς / φταίω εγώ
Εκλαψα αμέτρητες βραδιές / μα πήρα απόφαση προχθές / τέρμα ώς εδώ». Μέρος του ρεφρέν του τραγουδιού που βεβαιώνει ότι το ζευγάρι δεν έφτασε αβασάνιστα έως εδώ. Η τραγουδίστρια εμφανώς ενοχλημένη από γεγονότα που συνέβησαν, μοιράζεται με το κοινό της την πιο σημαντική απόφαση της ζωής της. Να χωρίσει από τον άνθρωπο που, όπως εκμυστηρεύεται, λάτρεψε όσο κανείς άλλος.

Αν και η Ελλη Κοκκίνου μέσα από συνεντεύξεις της απέφυγε να δώσει λεπτομέρειες για τον χωρισμό της, η απάντηση μέσα από το «Αποχωρώ» δεν χωρά καμία επεξήγηση. Αλλωστε τα τραγούδια έχουν τη δικιά τους φωνή, αυτή της καρδιάς!.. Δεν μπορείς να κρυφτείς ούτε από τον ίδιο σου τον εαυτό.

Την πλέον μελωδική και ίσως πιο σκληρή απάντηση για τον χωρισμό και το ζευγάρι δημοσιεύει αποκλειστικά  η «Espresso»». Ένα τσαλακωμένο χαρτί, πεταμένο σε καλαθάκι απορριμμάτων, με τα καλύτερα αλλά και τα πιο δύσκολα χρόνια της Έλλης!.. Όπως διακρίνεται και στο χειρόγραφο του Φοίβου, αρχική σκέψη του συνθέτη ήταν να δώσει τον τίτλο «Μ’ απογοήτευσες». Ύστερα φαίνεται από δεύτερη και τρίτη σκέψη κατέληξαν στο «Αποχωρώ».


ΟΙ ΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ «ΑΠΟΧΩΡΩ»...

Στα μάτια σου είδα όλα αυτά
που έψαχνα να βρω
Τα μάτια μου έκλεισα λοιπόν
και είπα να αφεθώ

Τα λόγια που είπες λάτρεψα
και σ’ άφησα να μπεις
Μακάρι τότε να χα δει
πως δεν τα εννοείς

Μ’ απογοήτευσες πολύ
Αλλιώς το είχα ονειρευτεί
για μας τους δύο
Επεσα έξω δυστυχώς
Λάθος εκτίμηση εντελώς
Φταίω εγώ
Εκλαψα αμέτρητες βραδιές
μα πήρα απόφαση προχθές
Τέρμα ώς εδώ
Σκουπίζοντας τα μάτια μου
μαζεύω τα κομμάτια μου
κι αποχωρώ
κι αποχωρώ

Πίσω από του ονείρου τη σκιά
η αλήθεια είχε κρυφτεί
Μα εγώ τυφλή απ’ έρωτα
ποτέ δεν το ‘χα δει


ΣΑΣΑ ΣΤΑΜΑΤΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου