ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Την απόφαση να μην συμμετάσχει στην ΚΕ της ΝΔ έλαβε η Ντόρα Μπακογιάννη






Με την απουσία της θα σφραγίσει τη συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής της ΝΔ -την Κυριακή- η Ντόρα Μπακογιάννη. Η συνεδρίαση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, δεδομένου ότι ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς επιθυμεί να προχωρήσουν οι αλλαγές που έχει προτείνει. Συνεργάτες της πρώην υπουργού τόνιζαν ότι η οικονομική...
συγκυρία είναι εξαιρετικά δύσκολη και δεν χωρά κλίμα εσωστρέφειας από το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Στα εσωτερικά της ΝΔ αναφέρθηκε και ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης.
Για τον Αντώνη Σαμαρά είπε ότι σήμερα «ελέγχει μόνο ένα μέρος του κόμματος και πρέπει να είμαστε ανεκτικοί μέχρι το συνέδριο για να δούμε αν θα ελέγξει το σύνολο του».

Την Κυριακή, η Κεντρική Επιτροπή θα κληθεί, πρώτον, να εγκρίνει τις προτάσεις που παρουσίασε στο προσυνέδριο της Θεσσαλονίκης ο κ. Σαμαράς και, δεύτερον,να εισηγηθεί προς το Συνέδριο τις σχετικές αλλαγές στο γαλάζιο καταστατικό.

Οι αλλαγές
Οι αλλαγές που εισηγείται ο Αντώνης Σαμαράς και καλείται να εγκρίνει σε πρώτη φάση η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ, μεταξύ άλλων προβλέπουν:

* Τακτικό Συνέδριο ανά διετία, μετονομασία της Κεντρικής Επιτροπής σε Πολιτική Επιτροπή και του Πολιτικού Συμβουλίου σε Εκτελεστική Γραμματεία.

Τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής (Πολιτική Επιτροπή) θα μειωθούν από 500 σε λιγότερα από 200, ενώ ο γραμματέας του οργάνου θα μπορεί να εκλεγεί βουλευτής μόνον μέσα από τη λίστα Επικρατείας.

* Το Πολιτικό Συμβούλιο (Εκτελεστική Γραμματεία) θα απαρτίζεται από 15 μέλη, μαζί με τον πρόεδρο του κόμματος. Τα 7 θα εκλέγονται από την Πολιτική Επιτροπή και τα υπόλοιπα 7 θα είναι προσωπικότητες στελέχη του κόμματος, με συγκεκριμένη θέση στο κομματικό οργανόγραμμα.

* Εκλογή από τη βάση και των διοικήσεων των Νομαρχιακών Επιτροπών (ΝΟΔΕ).

* Το 20% των εκλεγμένων στις διοικήσεις τοπικής και νομαρχιακής οργάνωσης θα πρέπει να έχουν ηλικία έως 35 ετών. Ποσοστό τουλάχιστον 20% στις ίδιες οργανώσεις θα πρέπει να είναι πρωτοεκλεγμένα μέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου