ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

Ο τελευταίος λόγος του ΔΗΜΗΤΡΗ ΛΙΟΣΑΤΟΥ που ποτέ δεν ακούστηκε λόγω του τροχαίου ατυχήματος που είχε την παραμονή της Γενικής Συνέλευσης


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEik1xXR3ZQO5yvJqKGkuYehyphenhypheneR0kYXB68oo0gjMQ9xk1p5Uf_7mnu7r1Vnon1x5862XRMRF-N9VnUohv7ggaz9o5xwS51R1Gj0h57JPkd5zVh-ePD0iTdxbnxC5X3tb3TyneeEYK7LqGFE/s1600/%CE%9B%CE%99%CE%9F%CE%A3%CE%91%CE%A4%CE%9F%CE%A3+1.jpg 

''Δεν μπορώ -και να θέλω- να μην αναφερθώ σε ό,τι έγινε στο χρόνο που πέρασε.Θα πρέπει όμως να αποδείξω γιατί θα καταψηφίσω και τον οικονομικό και το διοικητικό απολογισμό. Στις 26/5 έκανα μομφή για το σύνολο του προεδρείου, η οποία έπεισε 7 συμβούλους έναντι 12...
Τεράστιο ποσοστό. Αυτό που ζητείται τώρα είναι να πειστεί ο κ. Εισαγγελέας μιας και η μετατροπή της μηνυτήριας αναφοράς είναι αδήριτος, γιατί περιέχει και πιθανώς κακουργηματικές πράξεις, τις οποίες θα κληθεί να χαρακτηρίσει ο αρμόδιος λειτουργός.
Οι πράξεις είναι η βαριά συκοφαντική δυσφήμιση του Ν. Μπεργελέ ως κλέφτη, το πάρσιμο χρημάτων από το ταμείο χωρίς απόφαση Δ.Σ. (13000 το 2008 και 13000 το 2009), το οποίο μάλλον καλείται υπεξαίρεση, η παραχάραξη πρακτικών Νο3, Νο4, Νο5, και η προμήθεια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ χωρίς να έχει συσταθεί η αναγκαία επιτροπή προμηθειών.
Αλλά και όταν συστάθηκε (κατόπιν μομφής), ουδέποτε εξέτασε προμήθειες. Μάρτυρας αψευδής τα πρακτικά, τα οποία μόλις χθες πήραμε με δικηγόρο.
Φυσικά τον απολογισμό ποτέ, παρά τώρα μαζί σας και γι` αυτό χθες βράδυ τον καταψηφίσαμε.
Δεν είναι δυνατό να διαβάζονται και να αναλύονται 2,5 δις σε 000.Ξέρετε, δεν έχω χρεία μαρτύρων.
Ο καλύτερος μάρτυράς μου είναι η αντιπρόεδρος κ. Ελένη Ζέτου , η οποία σε mail της στις 25/09/09 έγραψε:«Στην έγκριση τιμολογίων, κάποια από τα τιμολόγια είναι πολύ ‘φουσκωμένα’»… Και φυσικά μετά από καιρό έφερε και αυτή για μια σχολή προπονητών 2882,69 ευρώ γραφική ύλη. Ή παρακάτω… «να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ή να υπάρχει κάποιος έλεγχος στις προμήθειες».
Και να φανταστείτε ήδη από τις 26/5 (τρεις μήνες πριν) είχα κάνει μομφή για την επιτροπή προμηθειών. Σε καμιά ομοσπονδία η επιτροπή δεν είναι δεύτερης τάξης.
Είναι πρωταρχική. Δημόσιο χρήμα διαχειριζόμαστε. Στο ΣΕΓΑΣ ο απολογισμός έχει σειρά: Πρόεδρος, ταμίας, επιτροπή προμηθειών.Για την αφαίρεση χρημάτων από το ταμείο της ΕΟΠΕ πριν καν πληρωθούν τα σωματεία ο ταμίας στις 29/12/08 και μόλις είχαμε πάρει την κρατημένη επιχορήγηση Μπελιγράτη, ζήτησε επείγον Δ.Σ. και. Όταν τον ρώτησα γιατί παραμονιάτικα, μου είπε ότι δε σκοπεύει να πάει φυλακή.
Βλέπετε ο πρόεδρος είχε πάρει ήδη τα χρήματα. Δεν μου το αρνήθηκε στο Δ.Σ. υπάρχει και στα πρακτικά, υπάρχει και μαγνητοφωνημένο, υπάρχουν και μαρτυρίες.
Χθες ο ταμίας δηλώνοντάς μας να μην μπλέκουμε μήλα με πορτοκάλια δεν απάντησε σε ερώτηση: αφού τον τελευταίο μήνα του 2008 πήραμε 3.150.000 και το 2009 7.970.000 –άρα σύνολο 11.100.000- (περί τα 4 δις), γιατί δεν πλήρωσε τα σωματεία πέρα από ένα γλίσχρο 10% και γιατί από τις δυο τελευταίες δόσεις του 2009 δεν πλήρωσε άλλο ένα 10% παρά μαζί με όλο το προεδρείο τις έγραψε στο χιόνι;
Η απάντηση ήταν: έτσι κρίναμε, έτσι γουστάραμε και επειδή τους χαρακτήρισα ανεπαρκείς και ανίκανους μου έκαναν καταγγελία στην ΕΦΙΠ προσθέτοντας και ένα ‘άντε γαμηθείτε’ έτσι για σάλτσα, για το οποίο και θα κριθούν.

Υπάρχουν εταιρίες 5-6 στον αριθμό, τις οποίες ταΐζουν χωρίς αποφάσεις επιτροπής προμηθειών με απίθανα ευρώ κατ` ανάθεση (GS TRAVEL, ΠΑΝΝΟΥΚΟΣ, ΠΛΑΙΣΙΟ, ΚΑΥΚΑΣ, ΓΚΙΩΝΗΣ κ.ά).
Η ΕΟΠΕ δε διοικείται. Διατάσσεται από παρέα.

Υπάλληλοί της της πουλάνε υπηρεσίες χωρίς να ντρέπονται και όταν τους τα λες βάζουν τα κλάματα για να συγκινήσουν με προσωπικά τους δεδομένα.

Ουδέποτε συζητήσαμε σοβαρά μεγάλα θέματα του βόλλεϋ. Διαχειριστική καθημερινότητα στο ποδάρι. Οι ικανότεροι σύμβουλοι και με τα μεγαλύτερα και βαρύτερα βιογραφικά αγνοούνται.

Προπονητές προσλαμβάνονται με το κολλητηλίκι και κατά το δοκούν χωρίς να ερωτηθεί κανείς.

Γι` αυτό παραιτήθηκε ο Ντράγκοβιτς και ο Κολλιόπουλος δεν πατάει ποτέ. Προσαλίκας – Μαργαρίτης μόνοι τους.
Και καλά ο Μαργαρίτης θέλει να είναι βασιλικότερος του βασιλέως. Αφού σε μια νύχτα πούλησε τον Μπελιγράτη.
Θα ήθελα φυσικά εδώ να δώσει απαντήσεις πειστικές (και θα χαρώ), αφού είδα το γιο του στην αποστολή της εθνικής ομάδας beach volley στη Βραζιλία τυχαία σε φωτογραφίες.

Αγαπητοί φίλοι,με λύπη σας λέω ότι ζούμε έξω από τη ζωή της ΕΟΠΕ, όπως εσείς.
Πετάξανε τον Μπεργελέ, γιατί θα μπορούσε να ελέγχει τα πάντα. Σπιλώνουνε το Μαυρομάτη, γιατί ανήκε στην παράταξη Μπελιγράτη, καθώς και την κυρία Πική. Χαρακτηρίζουνε ωφελιμίστρια και υστερική την κυρία Καλουδιώτη.
Περιφερειακό βουνίσιο τον κύριο Κυριάκο κι ας έχει δώσει τελευταία μερικούς από τους καλύτερους παίχτες και παίχτριες στις εθνικές ομάδες (Χαντάβα, Γιώτα, Κατσαντώνη, Πιπέργια).
Αυτή είναι η ΕΟΠΕ που οραματιστήκαμε! Κάναμε λάθος και συγγνώμη από όλους σας.
Μαζί σας μπορούμε να βάλουμε ΤΕΛΟΣ. Εσείς διαλύεστε χωρίς χρήματα και ο Προσαλίκας προσλαμβάνει Αμερικάνο με γιατρό και στατιστικολόγο Γιαπωνέζο και τρεις βοηθούς Έλληνες, ένα team τουλάχιστον 300000 ευρώ τη στιγμή που είναι 000 περιφερειακά πρωταθλήματα.
Το ίδιο θέλει να κάνει και με έναν άγνωστο Ουζμπέκο χορηγό για τις γυναίκες. Τη στιγμή που και εγώ και ο κύριος Κυριάκος του προτείναμε πως έχουμε έτοιμο Έλληνα μεγάλο χορηγό, αρκεί να μας ανατεθεί η ευθύνη, την οποία ξέρουμε και πολύ καλά. Και σα να μην έφτανε που έγιναν καπνός 11.000.000 ευρώ που δε θα ξαναδεί, είχαμε και το μεγαλύτερο παγκόσμιο ρεζιλίκι με τους εξαίρετους Φάκα και Καζάζη.
Τους σπίλωσε, τους έφτυσε, τους λοιδόρησε, τους είπε ‘ψεύτες’, ‘άσχετους’ και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Δεν ήσαστε στο Δ.Σ. για να κάνετε εμετό. Έτσι δήλωσα σε όλους τους Συμβούλους με mail.
Και η επιβεβαίωση ήρθε πάλι από την κυρία Ζέτου, η οποία κάνει την καλή σε εμάς και ψηφίζει τα τέρατα του Προσαλίκα. Στις 15/1/2010 έγραψε αυτολεξεί: «αγαπητέ Δημήτρη, θα συμφωνήσω μαζί σου. Μη νομίζεις ότι όλη η παρωδία του περασμένου Δ.Σ. άφησε αδιάφορους από τα μέλη του.
Ήταν το μεγαλύτερο ρεζιλίκι στην ιστορία του Δ.Σ. Κανένας δεν πίστευε τον Πρόεδρο. Εγώ και κάποιοι άλλοι αρρώστησαν. Ελένη»Ελένη, υπάρχει Ανατολή και Δύση. Διάλεξε, όπως κι εσείς κύριοι Σύμβουλοι, όπως κι εσείς κύριοι εκπρόσωποι.
Εμείς θα καταψηφίσουμε τον οικονομικό και διοικητικό απολογισμό για όλους αυτούς (και για άλλους) λόγους. Ελπίζουμε η αυριανή μέρα να ξημερώσει αλλιώτικα για την ΕΟΠΕ. Αλλιώς το άθλημά μας, το παρανοϊκό άθλημα του πετάγματος θα τελειώσει με το τσάκισμά του στη γη. Και δε θα ενδιαφερθεί κανείς.
Μη νομίζετε πως η κοινωνία θα το πάρει χαμπάρι.
Η απόφασή σας είναι καθοριστική.
"Δημήτρης Λιοσάτος
σύμβουλος της ΕΟΠΕ" 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου