ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Champions League: "Επτάψυχη" η Ίντερ προκρίθηκε στον τελικό




Μετά από 38 χρόνια η Ίντερ θα παίξει σε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Οι "νερατζούρι" μετά το 3-1 στο "Μεάτσα" επί της Μπαρτσελόνα, κατάφεραν να πάρουν το εισιτήριο για τον τελικό, παρά την ήττα τους με 1-0 στο "Καμπ Νου" από το γκολ του Πικέ στο 83΄. Έτσι στις 22 Μαΐου θα συναντηθούν με τη Μπάγερν Μονάχου στο μεγάλο τελικό της διοργάνωσης, στο ...
"Σαντιάγκο Μπερναμπέου" της Μαδρίτης. Την απόλυτη υπεροχή στα πρώτα 45 λεπτά είχε η Μπαρτσελόνα, αλλά απέναντί της είχε μία ομάδα που ήταν άψογα στημένη στον αγωνιστικό χώρο από τον Μουρίνιο. Οι "νερατζούρι" με σεμιναριακή άμυνα ζώνης έκλεισαν όλους τους διαδρόμους και δεν επέτρεψαν στον Μέσι και στον Πέδρο να δημιουργήσουν ρήγματα από τα πλάγια, ενώ στον άξονα ο Τσάβι δεν μπόρεσε να βγάλει τις κάθετες πάσες, καθώς όλοι οι συμπαίκτες του ήταν καλά κλεισμένοι.
Ο ημιτελικός "πήρε φωτιά" στο 29΄. Η ανόητη ενέργεια του Τιάγκο Μότα πάνω στον Μπούσκετς ανάγκασε τον Ντε Μπλέεκερε να βγάλει κόκκινη κάρτα στον Βραζιλιάνο μέσο, ο οποίος νωρίτερα είχε τιμωρηθεί και με κίτρινη. Η μεγαλύτερη ευκαιρία της Μπαρτσελόνα στο πρώτο μέρος χάθηκε στο 31΄. Ο Μέσι μετά από ατομική προσπάθεια έπιασε το σουτ έξω από την περιοχή και υποχρέωσε τον Ζούλιο Σέζαρ σε μεγάλη απόκρουση σε κόρνερ.
Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στην επανάληψη. Η Μπαρτσελόνα είχε τη συντριπτική κατοχή μπάλας, αλλά δεν μπορούσε με τίποτα να διασπάσει την άμυνα των Ιταλών. Οι αλλαγές του Γκουαρντιόλα (Μπόγιαν και Γκέφρεν αντί Ιμπραΐμοβιτς και Μπούσκετς) δεν βοήθησαν, ενώ αξίζει να επισημανθεί ότι στο β΄ μέρος οι Μέσι και Τσάβι φάνηκαν μετά το 80΄. Οκτώ λεπτά πριν το τέλος ο Μπόγιαν έχασε τεράστια ευκαιρία να σκοράρει με κεφαλιά, μετά από σέντρα ακριβείας του Μέσι. Ένα λεπτό αργότερα, ο Πικέ με εξαιρετική προσπάθεια και πλασέ, μετά από πάσα του Τσάβι, άνοιξε το σκορ (1-0), αλλά στα λεπτά που απέμεναν η Ίντερ άντεξε στην ασφυκτική πίεση και στο τέλος ο Μουρίνιο και οι παίκτες του πανηγύρισαν έξαλλα την πρόκριση.
Διαιτητής: Φρανκ ντε Μπλέεκερε (Βέλγιο)
Κίτρινες: Πέδρο - Μότα, Ζούλιο Σέζαρ, Κίβου, Μουντάρι
Κόκκινη: 28΄ Μότα
Οι συνθέσεις:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (Πεπ Γκουαρντιόλα): Βαλντές, Άλβες, Πικέ, Γκ. Μιλίτο (46΄ Μάξουελ), Κεϊτά, Τσάβι, Τουρέ, Μπούσκετς (63΄ Γκέφρεν), Πέδρο, Ιμπραϊμοβιτς (63΄ Μπόγιαν), Μέσι
ΙΝΤΕΡ (Ζοζέ Μουρίνιο): Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Σάμουελ, Λούσιο, Ζανέτι, Καμπιάσο, Μότα, Ετό (85΄ Μαριγκά), Σνάιντερ (66΄ Μουντάρι), Κίβου, Ντ. Μιλίτο (82΄ Κόρντομπα)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου