ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Τελικός των αουτσάιντερ στο Europa League

 

 

 

Ατλέτικο Μαδρίτης και Φούλαμ θα διεκδικήσουν το Europa League στον τελικό της 12ης Μαΐου. Οι Ισπανοί έχασαν στην παράταση με 2-1 από την Λίβερπουλ αλλά προκρίθηκαν όπως και η Φούλαμ που νίκησε με το ίδιο σκορ το Αμβούργο.Η λαβωμένη από τους τραυματισμούς Λίβερπουλ έφτασε μία ανάσα από την πρόκριση όμως ο Ντιέγκο Φορλάν πήρε την πιο γλυκιά εκδίκηση... της καριέρας του. Ο Ουρουγουανός είχε γνωρίσει τον χλευασμό των οπαδών της Λίβερπουλ στο πέρασμα του από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και φαίνεται ότι αυτό δεν το ξέχασε.


Ήταν ο άνθρωπος που είχε σκοράρει στο πρώτο ματς, χαρίζοντας τη νίκη με 1-0 στην Ατλέτικο και ήταν αυτός που στη ρεβάνς του Άνφιλντ πέτυχε το χρυσό γκολ για τους Ισπανούς στο 102' της παράτασης.


Ο Ακουιλάνι στο 44' με εκπληκτικό τρόπο είχε ισοφαρίσει το σκορ του πρώτου αγώνα το οποίο δεν άλλαξε μέχρι την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.


Οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην παράταση με τους παίκτες του Μπενίτεθ να είναι αυτοί που κατάφεραν να σκοράρουν με τον Μπεναγιούν στο 95'. Η Ατλέτικο είχε την απάντηση και με κοντινό σουτ ο Φορλάν χάρισε την πρόκριση στην ομάδα του.


Η Λίβερπουλ δεν μπόρεσε να απειλήσει στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα αφού ήταν εμφανές ότι οι παίκτες της είχαν μείνει από δυνάμεις.


Επική ανατροπή της Φούλαμ

Έξαλλοι 
πανηγυρισμοί μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Φούλαμ, ΦΩΤΟ 
REUTERS.
Έξαλλοι πανηγυρισμοί μετά την επίτευξη του δεύτερου γκολ της Φούλαμ, ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Φούλαμ θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρώτο τρόπαιο της ιστορίας της και μάλιστα αυτό θα είναι Ευρωπαϊκό. Η σταχτοπούτα του Europa League αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Πέτριτς στο 22' εντούτοις απάντησε και δεν επέτρεψε στο Αμβούργο να πάει στον τελικό που θα γίνει στην έδρα του.

Οι Άγγλοι με τα τέρματα των Ντέιβις στο 69' και Γκέρα στο 76' ανέτρεψαν το εις βάρος τους σκορ και πήραν πανηγυρική πρόκριση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου