ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Gerakι: το καταστροφικό σύνδρομο(!) - Απαντάει ο ΑΕΤΟΣ



Είναι ντροπή – είναι αίσχος – είναι επικίνδυνο η αντιπαράθεση δυο ομόσταυλων φιλόδοξων αρχόντων να καταστρέψει ένα ολόκληρο νομό. Η μικροπρέπεια αυτών των επίδοξων χαλίφηδων και η συμμετοχή των τοπικών οργανώσεων δημιουργεί μια εντελώς ελεεινή εικόνα στα Γρεβενά.  Τα τοπικά ΜΜΕ...
μαζί με τα blog’s έχουν δημιουργήσει δυο μέτωπα και οι σκεπτόμενοι Γρεβενιώτες έχουν αγανακτήσει για τα όσα διαδραματίζονται, σ αυτόν τον ταλαιπωρημένο νομό που περιμένει τόσα χρόνια να τον αξιοποιήσουν οι κάτοικοι του. Δεν πρυτανεύει η λογική παρά τα προσωπικά συμφέροντα αυτών των δυο που έχουν επιστρατεύσει τους αγνούς υποστηριχτές τους να ενεργούν στην πραγματικότητα για την παραμονή αυτού του προικισμένου νομού στην κατάντια που τον έχουν καταδικάσει από το 1964.

Είναι άξιο να αναφέρω παραδείγματα να καταλάβουν οι αγνοί Γρεβενιωτες πόσο καταστροφικό για τον νομό είναι η ίδρυση δυο δήμων.

1ον Πάρετε παράδειγμα τον Άγιο Αθανάσιο του νομού Πέλλας που το 1980 το είχαν εγκαταλείψει οι κάτοικοι τους λόγω της δυσκολίας να επιβιώσουν .

Τώρα που το χιονοδρομικό κέντρο του βόρα (καιμακσαλαν) αναπτύχθηκε έγινε ο Άγιος Αθανάσιος τόπος προορισμού όπου οι κάτοικοι του επέστρεψαν, δημιούργησαν και ευημερούν.

2ον Πάρετε παράδειγμα στο νομό Μαγνησίας τον ορεινό όγκο πόσο έχει αναπτυχθεί και είναι εν δυνάμει ανεξάρτητος δήμος στον νομό.

3ον Πάρετε παράδειγμα την Ανάβρα σε ποιο σημείο ανάπτυξης έχει φθάσει και είναι εν δυνάμει ανεξάρτητος δημος .

Συμπέρασμα είναι ότι εκεί οι άνθρωποι, έχουν ανοικτά μυαλά , αγαπούν τον τόπο τους , και ήθελαν να τον αναπτύξουν για το καλό της περιοχής , των κατοίκων, της Ελλάδας.

Στα Γρεβενα που η φύση τα έχει προικίσει πλουσιοπάροχα δεν ενδιαφέρθηκαν να αναπτύξουν αυτοί οι εν δυνάμει χαλίφηδες για να γίνει ο νομός τόπος προορισμού.

ΝΑΙ δεν θέλετε να αναπτυχθούν οι ρίζες σας γιατί τις εγκαταλείψατε δεν μοχθήσατε δεν αγωνισθήκατε δεν θέλατε να αναπτύξετε τον ορεινό όγκο παρόλο που οι ΦιλιππαιοιΣμυξη, η Λάμδα, η Αλατόπετρα, το Περιβόλι, και τα άλλα χωριά παρέχουν όλα εκείνα τα εχέγγυα για να γίνουν ένας (Άγιος Αθανάσιος – μια Ανάβρα – μια Πορταρια )τόποι προορισμού, τόποι ευημερίας.


Επιλέξατε να δημιουργήσετε τέρατα εξαοροφα για προσωπικά σας συμφέροντα εκμεταλλευόμενοι τις παροχές της τότε κυβέρνησης που έδωσε λόγω του σεισμού.

Καταστρέψατε μια ολόκληρη πόλη και την κάνατε ένα έκτρωμα όπως την αποκαλούν οι χιλιάδες επισκέπτες.

Έχω άδικο κύριοι Αρχιτέκτονες – τότε βουλευτές – κύριοι ευεργέτες?

Ντροπή σας να συνεχίζετε το καταστροφικό σας σύνδρομο για τα προσωπικά σας οφέλη.
GERAKI 


ΥΓ ΑΕΤΟΣ: Αγαπητό μου πτηνό. Αναλύοντας τις παραπάνω θέσεις σου, ξεκινώντας ανάποδα,  εύκολα κάποιος αντιλαμβάνεται  πως για να αποφευχθούν τα ψηλά κτίρια και οι πολυκατοικίες, ένας μεγάλος ενιαίος Δήμος Γρεβενών θα έδινε λύση στο κατασκευαστικό. Ίδιος Δήμος, εύκολη εφαρμογή του Σχεδίου πόλεως και σε άλλες περιοχές του. Πιο εύκολα χτίζει κάποιος σ' έναν μεγάλο Δήμο παρά σε κάποιον που ακόμη δεν δημιουργήθηκε... Άρα συμφωνείς,  με αυτά που γράφεις, οτι οι ισχυροί Δήμοι είναι αυτοί που σου παρέχουν όλα τα εφόδια για να αναπτύξεις μία περιοχή. 

Η Βασιλίτσα,το χιονοδρομικό κέντρο, όταν θα έχει πίσω της έναν ισχυρό Δήμο Γρεβενών, με τεχνογνωσία αλλά και κατάλληλο επιστημονικό προσωπικό, τότε θα καταφέρει να απορροφήσει όλα τα χρήματα που δικαιούται και που παραμένουν αδιάθετα λόγο ιδιοκτησιακού. Όταν θα μιλάμε για έναν Δήμο, το ιδιοκτησιακό ...πάει περίπατο. 

Δεν διαβάσαμε σε κανένα blog να υπάρχει άλλη άποψη από αυτή με την οποία  εκφράστηκαν όλοι σχεδόν οι "ομόκλουβοί" σου. (Λέγε με ΠΑΣΟΚ). Πού διάβασες εσύ, που να λέει οτι κάποια blog's θέλουν δύο Δήμους; Δεν διαβάσαμε πουθενά κάτι τέτοιο. Άρα δεν υπάρχουν δύο μέτωπα, παρά μόνο ένα που είναι ισχυρό.

Αναφέρεσαι ακόμη σε δύο χαλίφηδες που μαλώνουν... Δεν καταλάβαμε ποιούς εννοείς, αφού δεν τους κατονονομάζεις. Εμείς έναν χαλίφη ξέρουμε, που ο  ίδιος είναι θερμός υποστηρικτής της δημιουργίας τριών Δήμων και με τον οποίο έχεις ή είχες συνεργασία...



http://www.photooftheday.gr/photos/aetos_18326.jpg
Αγαπητό μου πτηνό, εάν μάθω ότι, εξυπηρετείς το Λαμόγιο...θα σε... κουτσουλίσω,  και δεν θα ανεβάσω άλλη ανάρτησή σου...ΑΕΤΟΣ1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου