ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Αγρια κόντρα στα παρασκήνια του "Greek Idol"! - Η Ναταλία Γερμανού γύρισε την πλάτη της στη Ρούλα Κορομηλά

 




Γύρισε την πλάτη στη Ρούλα. Η Ναταλία Γερμανού έλαμψε διά της απουσίας της από την πρεμιέρα της Ρούλας. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, τη θεωρεί υπεύθυνη για την απομάκρυνση του συνεργάτη της Σάββα Μπούμπουρα από την εκπομπή και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα. Kαι ενώ το «Greek Idol» κυλούσε «Μες στην καλή χαρά», με τη Ρούλα να ανταλλάσσει φιλοφρονήσεις με όλο το δυναμικό του Alpha, μία απουσία ...ενόχλησε ιδιαίτερα τα στελέχη του καναλιού και, σύμφωνα με πληροφορίες, στεναχώρησε βαθύτατα την παρουσιάστρια. Αν και η Ναταλία Γερμανού ισχυρίζεται ότι «η σκέψη της ήταν εκεί, αλλά επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν της επέτρεψαν να παραβρίσκεται στο στούντιο», το «ρεπορτάζ» των Γερμανών διαψεύδει την παρουσιάστρια του «Μες στην καλή χαρά».
Την προηγούμενη Πέμπτη με ανακοίνωση ηγετικών στελεχών του Alpha κλήθηκαν όσοι εμφανίζονται οn camera, παρουσιαστές και πανελίστες, να βρίσκονται στο πλατό του «Greek idol», στο καλωσόρισμα και την επιστροφή της Ρούλας. Ολοι την Παρασκευή απάντησαν θετικά. Μεταξύ αυτών, και η Ναταλία Γερμανού. Τελευταία στιγμή όμως ενημέρωσε τη διοίκηση ότι οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της δεν της επιτρέπουν να παραβρίσκεται. Η Ναταλία δικαιολογήθηκε ότι Δευτέρα βράδυ προέκυψε εμφάνισή της στα decks γνωστού κλαμπ. Λογικό ήταν από τον Alpha να το επιβεβαιώσουν.

Πληροφορίες θέλουν να έπεσαν από τα σύννεφα όταν διαπίστωσαν ότι δεν υφίσταται κάτι τέτοιο! Είναι ιδιαίτερα ενοχλημένοι μαζί της και σκέφτονται πολύ σύντομα να την καλέσουν να δώσει εξηγήσεις. Στελέχη του Alpha μιλούν ακόμη και για διακοπή του συμβολαίου της στο τέλος της τηλεοπτικής χρονιάς, αν οι εξηγήσεις της Ναταλίας δεν είναι τόσο πειστικές.

Από την πλευρά βεβαίως της Ναταλίας Γερμανού μιλούν για έντονη δυσαρέσκεια της παρουσιάστριας, ιδίως μετά την απομάκρυυνση του συνεργάτη της Σάββα Μπούμπουρα. Θεωρεί ότι πίσω από την απομάκρυνση κρύβεται η Ρούλα Κορομηλά, υπεύθυνη ψυχαγωγικού προγράμματος και ως εκ τούτου και της εκπομπής της, και με την απουσία της ήθελε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Βέβαια, η ίδια η Ναταλία Γερμανού μέσα από το Twitter προσπάθησε να ρίξει τους τόνους και να υποβαθμίσει το γεγονός. Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Δεν έχω ζουμί ως θέμα, είχα ειδοποιήσει πριν από δέκα μέρες ότι θα είμαι εκτός Αθήνας!» Νωρίτερα μάλιστα είχε γράψει: «Shit, είμαι ακόμη στο αμάξι στην εθνική οδό, θα χάσω την έναρξη. Κανένα θέμα με το κανάλι της Κάντζας. Ολα μέλι γάλα…».

«Μπορώ σε δύο εβδομάδες»
Αργά χθες το βράδυ η Ναταλία Γερμανού ενημέρωσε τη διεύθυνση του Alpha ότι προτίθεται να είναι στο 3ο live του «Greek Idol». Οπως διευκρίνισε, και την επόμενη Δευτέρα οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις δεν της επιτρέπουν να παραβρεθεί.


Τα νούμερα, το άγχος και η φάρσα για βόμβα


Αγχος, δημιουργικός πυρετός, ειδοποίηση για βόμβα (όπως φάνηκε, ήταν fake) και πλήθος κόσμου αποκλειστικά για τα μάτια της Ρούλας Κορομηλά αποτέλεσαν τα συστατικά της εντυπωσιακής πρεμιέρας του «Greek Idol live» που κέρδισε το 34,9% του τηλεοπτικού κοινού.
Από νωρίς το απόγευμα τόσο η παρουσιάστρια Ρούλα Κορομηλά, που προχθές έκανε θριαμβευτική επιστροφή on camera, όσο και η παραγωγή βρίσκονταν στο στούντιο του Alpha για τις τελευταίες πρόβες. Τελειομανής, η Ρούλα ήθελε να είναι τα πάντα στην εντέλεια προκειμένου να ξεκινήσει.

 

«Εδώ είμαι κι εγώ! Ηρθα κι εγώ!» Υστερα από τρεις μέρες συνεχούς πρόβας, αφού ετοιμάστηκε και αυτοσυγκεντρώθηκε, έκανε τον σταυρό της και καλησπέρισε από τον τηλεοπτικό αέρα το κοινό, έπειτα από τέσσερα χρόνια αποχής. Εμφανώς αγχωμένη, η Ρούλα έκανε την εμφάνισή της στο πλατό χορεύοντας, ενώ καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο που βρισκόταν στο στούντιο και κυρίως από τους συναδέλφους της και τους παρουσιαστές του Alpha.

Η παραγωγή είχε επιστρατεύσει όλα τα λαμπερά πρόσωπα που διαθέτει, ακόμα και την Ελένη Μενεγάκη. Η «βασίλισσα της πρωινής ζώνης» περίμενε πολλά χρόνια τη συνάντησή της με τη Ρούλα Κορομηλά, ενώ έδειξε να ευχαριστιέται χαμογελώντας κατά τη διάρκεια του show. Κάτι που επιβεβαίωσε εκείνη την ώρα, αλλά και μέσω του χθεσινού «Καφέ με την Ελένη». Αποχώρησε λίγο πριν από τις 12.00, καθώς, λόγω εκπομπής, έχει πρωινό εγερτήριο. Οι δυο γυναίκες ανανέωσαν τον ραντεβού τους στο πλατό του «Καφέ» αυτή τη φορά, αφού η Ελένη είπε στην Ρούλα ότι την περιμένει στην εκπομπή της όποια μέρα εκείνη θελήσει.


Στο πρώτο διάλειμμα η Ρούλα είχε ξεπεράσει το άγχος των πρώτων λεπτών, χαμογελούσε και συζητούσε με συναδέλφους και συνεργάτες της. Στη διάρκεια του δεύτερου break όμως οι συντελεστές ενημέρωσαν ότι υπήρχε ειδοποίηση για βόμβα στον χώρο. Διατηρώντας την ψυχραιμία της, η οικοδέσποινα πήρε το μικρόφωνο, ανέβηκε στη σκηνή, ενημέρωσε για το σχετικό τηλεφώνημα και συμπλήρωσε πως μία ώρα πριν από την έναρξη του live η ομάδα ασφαλείας έψαξε εξονυχιστικά τον χώρο, τονίζοντας ότι είχαν ληφθεί τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Διαβεβαίωσε λοιπόν τους πάντες πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Ομως, ως άψογη επαγγελματίας, η Ρούλα Κορομηλά προέτρεψε όποιον θεωρεί ότι
κινδυνεύει να αποχωρήσει. Τέλος, μεγάλη συζήτηση έγινε τη Δευτέρα το βράδυ για τον guest κριτή και εκδότη Πέτρο Κωστόπουλο. Η παρουσία του στο σόου φαίνεται πως εντυπωσίασε. Οπως λέγεται μάλιστα, έχει δεχτεί πρόταση να γίνει μόνιμο μέλος της κριτικής επιτροπής του talent show, κάτι που σκέφτεται πολύ σοβαρά.

ΕΒΕΛ
ΙΝΑ ΝΥΚΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου