ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

KTHNOTΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ – ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ 1-1 (1-1) - ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ 0-3 α.α. - Δείτε όλα τα αποτελέσματα και την βαθμολογία


 https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6xw7DM1uLzFFEiVO2NBeQkC1HvWT-ckA3cZshSpriQu2B-QMbs0JLbPJFeWKsJqBtnna1Lw11NADotbCXdIyWMLGJh6GxSv6Tt2FLK3N6N5URt2H_rbaMNVvQoO3y0nVfXe7QeiLyoRQ/s1600/3.jpg 
 Δυο πολύτιμους βαθμούς στο κυνήγι του τίτλου άφησε ο Καμβουνιακός στην Καληράχη. Μέτριο το παιχνίδι στο ντέρμπι της αγωνιστικής, δεν ικανοποίησε τους φιλάθλους που κατέκλυσαν το πανέμορφο γήπεδο της Καληράχης. Ισορροπημένο το παιχνίδι, με δυνατές μονομαχίες, πολλά φάουλ και λιγοστές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. ΄Ακαρπη υπεροχή είχε ο Καμβουνιακός, έξυπνα...
παρατεταγμένος ο Κτηνοτροφικός, απειλήθηκε δυο μόνο φορές και τελικά οι δυο ομάδες μοιράστηκαν δίκαια γκολ και βαθμούς.



8΄- Υποδειγματική αντεπίθεση του Αστέρα, σέντρα ακριβείας του Τσαπατσάρη από δεξιά, φοβερή κεφαλιά του Τζημουρώτα από το ύψος της μικρής περιοχής, άφησε άναυδο το Ρίβα κι έτσι ο Κτηνοτροφικός νωρίς νωρίς προηγήθηκε με 1-0.
30΄- Κεραυνός του Ζαράγκα από τα 25 μ., η μπάλα βρήκε το πάνω μέρος της οριζόντιας δοκού του Βαϊνά και πέρασε άουτ.
35΄- ΄Εξυπνη πάσα του Α. Κούτουλα στον Παπατσάνη, που μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με δυνατό διαγώνιο σουτ ισοφάρισε σε 1-1.


51΄- Βόραδας και Τσαπατσάρης έπαιξαν το 1-2, ο τελευταίος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε για να μπλοκάρει στην κλειστή γωνία ο Ρίβας.
75΄- Τεράστια ευκαιρία έχασε ο Καμβουνιακός, όταν ο Ράτζας σέντραρε από το κέντρο του γηπέδου, η μπάλα αναπήδησε και ξεγέλασε το Βανδή, τετ-α-τετ ο Παπατσάνης νικήθηκε από το Βαϊνά που απέκρουσε σωτήρια.
90+5΄- Οργανωμένη επίθεση απ’ τον Κτηνοτροφικό, ο Βόραδας έβγαλε τη σέντρα, ο Χαντάβας απ’ το ύψος της περιοχής σούταρε για να περάσει η μπάλα σύρριζα άουτ.
Κόκκινη κάρτα: Γκουγκουγιάννης (2η κίτρινη) (89΄)
΄Αριστη η διαιτησία των: Δ. Θάνου, Ρίγκου και Φώλια (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

KTHNOTΡΟΦΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Ν. Τόλης): Βαϊνάς, Τσαπατσάρης, Γ. Ρόβας, Παπαστεργίου, Βανδής, Κανιάς, Αθ. Στεφούλης (82΄Τσιοβάκας), Βόραδας, Τζημουρώτας (66΄Τασούλας), Αγγ. Χαντάβας, Παπανικολάου (53΄Χατζηδάκης)
ΚΑΜΒΟΥΝΙΑΚΟΣ ΔΕΣΚΑΤΗΣ (Δ. Κορδίλας): Ρίβας, Σωτήρης (46΄Δ. Κόγιος), Ράτζας, Βλάχος, Γκουγκουγιάννης, Ζαράγκας, Κακούσιος, Παπατσάνης, Τσικρίκης (58΄Πιτιλάκος), Α. Κούτουλας, Τ. Κούτουλας (9΄ΔΡΟΜΠΟΥΡΑΣ)
ΠΑΟ ΦΕΛΛΙΟΥ - Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ 0-3 α.α

Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική η ομάδα του ΠΑΟ Φελλίου, δεν προσήλθε στον αγωνιστικό χώρο. ΄Ετσι ο αγώνας κατακυρώνεται στη Σειρήνα με σκορ 0-3.
Μετά τα σημερινά αποτελέσματα της 22ης αγωνιστικής της Α΄ερασιτεχνικής Κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Γρεβενών, πολύ δύσκολα ο Α.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ θα χάσει το πρωτάθλημα, αφού πλέον η διαφορά από το δεύτερο της βαθμολογίας Καμβουνιακό Δεσκάτης, είναι πλέον 5 βαθμοί.

Α΄ΤΟΠΙΚΟ - 22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Φελλί - Σειρήνα 0-3 α.α.
Κιβωτός - Καρπερό 1-0
Ιτέα - Κοκκινιά 8-2
Δήμητρα - Αγ. Γεώργιος 2-1
Κτηνοτροφικός - Δεσκάτη 1-1
Αμυγδαλιά - Παλιουριά 2-0
Μέγαρο - Μηλιά 3-1


H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

22η Αγωνιστική

1 ΑΟ ΣΕΙΡΗΝΑ 63
2 ΚΑΜΒ.ΔΕΣΚΑΤΗΣ 58
3 ΚΤΗΝ.ΑΣΤ.ΚΑΛΗΡΑΧΗΣ 50
4 ΑΦΣ ΑΜΥΓΔΑΛΙΑΣ 31
5 ΑΛΙΑΚΜΩΝ ΚΙΒΩΤΟΥ 31
6 ΑΕ ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ-ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ 29
7 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΙΤΕΑΣ 29
8 AΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ 27
9 ΑΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ 27
10 ΑΡΗΣ ΚΑΡΠΕΡΟΥ 24
11 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΜΕΓΑΡΟΥ 23
12 ΚΕΡ.ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ 20
13 Δ.Ν. ΠΑΛΙΟΥΡΙΑΣ 12
14 ΠΑΟ ΦΕΛΙΟΥ 7

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου