ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

Lady Gaga και Ντομινίκ Στρος-Καν στις 100 σημαίνουσες προσωπικότητες του Time





Τον πρόεδρο της Βραζιλίας Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα αναδεικνύει τον ηγέτη με τη μεγαλύτερη επιρροή στον κόσμο το αμερικανικό περιοδικό Time στη λίστα του με τις σημαίνουσες προσωπικότητες του 2010.Τρεις θέσεις παρακάτω είναι ο πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα και λίγο πιο μετά και ο -πασίγνωστος πλέον σε εμάς- Ντομινίκ Στρος-Καν του ΔΝΤ. Η λίστα... χωρίζεται στις κατηγορίες «ηγέτες», «ήρωες», «καλλιτέχνες» και «στοχαστές». Για να δικαιολογήσει την απόφαση του να θέσει τον Λουίς Ινάσιο Λούλα ντα Σίλβα στην πρώτη θέση των προσωπικοτήτων με τη μεγαλύτερη επιρροή στον Κόσμο, το Time δημοσιεύει ένα σχόλιο του αμερικανού σκηνοθέτη Μάικλ Μουρ: «Αυτό που ο Λούλα θέλει για τη Βραζιλία είναι αυτό που έχουμε εμείς συνηθίσει να αποκαλούμε αμερικανικό όνειρο».

Η 24χρονη εκκεντρική αμερικανίδα τραγουδίστρια Lady Gaga βρίσκεται στην κορυφή του καταλόγου με τους καλλιτέχνες. Στην κατηγορία αυτή περιλαμβάνονται επίσης ο Πρινς, ο αμερικανός σχεδιαστής Μαρκ Τζέικομπς, η ηθοποιός Σάντρα Μπούλοκ, ο σκηνοθέτης Τζέημς Κάμερον και ο ρώσος διευθυντής ορχήστρας Βαλερί Γκεργκίεφ.

Η αρχιτέκτονας Ζάχα Χαντίντ είναι στην κορυφή των στοχαστών -στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και ο Στιβ Τζομπς της Apple.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου