ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

NEOI : Κόκκινα αυγά και οδηγίες για ένα ασφαλές ταξίδι




Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η δράση της οργάνωσης ΝΕΟΙ με την υποστήριξη του ομίλου Θεσσαλονίκης «Rotaract Ανατόλια», που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης τη Μ. Πέμπτη, 1 Απριλίου 2010, στο πλαίσιο ενημέρωσης κυρίως των νέων... πολιτών για Ασφαλή Οδήγηση κατά την έξοδο των γιορτών του Πάσχα.

Η Πρόεδρος, το Δ.Σ., καθώς και πλήθος νέων εθελοντών της οργάνωσης μοίρασαν στους οδηγούς κόκκινα αυγά μαζί με ένα έντυπο φυλλάδιο με οδηγίες για ένα ασφαλές ταξίδι και πολλές Πασχαλινές ευχές από τις 8:00 το πρωί στη συμβολή του πεζόδρομου Ικτίνου με Τσιμισκή στο Δήμο Θεσσαλονίκης.

Ο στόχος της οργάνωσης ΝΕΟΙ μέσω της δράσης αυτής για την ενημέρωση, την αφύπνιση και την προστασία των οδηγών και κυρίως των νέων στην άσφαλτο βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τους διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι με χαρά και ενδιαφέρον ανταποκρίθηκαν στην προσφορά των αυγών και κυρίως στη χάρτα με οδηγίες για ένα ασφαλές ταξίδι.


Το αυγό το Πάσχα, είχε πάντα την έννοια του δώρου. Δώρο από το μεγάλο στο μικρό, ή δώρο των πλουσίων στους φτωχούς ή δώρο που το έδιναν οι μαθητές στο δάσκαλο, οι πιστοί στον Πατριάρχη, κλπ.Το Πάσχα το βάψιμο των αυγών αποτελεί πολύ παλιό έθιμο για το χριστιανικό κόσμο. Το κόκκινο χρώμα τους, που είναι το πιο διαδεδομένο, συμβολίζει την ανανέωση της ζωής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου