ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

O KAIΡΟΣ: Νεφώσεις και μικρής διάρκειας βροχές


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg7T6oFEVn6bR5YWNgy213dQWhME5eLxnhLMLBdzuJ0fE5vN1PYajrcGPDQeVsjx1dAmmObdB449xxjEhBp-quKfnFrIaL4EkvKstjbb9ABwv449rFtNwZc9U0oj1C2jURffctN6EfNqgFe/s200/vroxi+omprela.jpg



Νεφώσεις με λίγες βροχές μικρής διάρκειας, κυρίως στα βορειοδυτικά προβλέπονται για το Σάββατο. Στη Μακεδονία και τη Θράκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις, παροδικά πιο πυκνές με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας κυρίως στη δυτική Μακεδονία, όπου τις απογευματινές ώρες ενδέχεται να εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι άνεμοι θα...
πνέουν μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Πιθανότητα καταιγίδων τις απογευματινές ώρες στην ήπειρο κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 και στα νοτιά 6 με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές με λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας, κυρίως τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί, νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στις Κυκλάδες και την Κρήτη προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα το απόγευμα για λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ και στην Κρήτη βαθμιαία τοπικά 6 και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα επικρατήσουν αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία: από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Το απόγευμα υπάρχει πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί νοτιοανατολικοί 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 14 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται αραιές νεφώσεις παροδικά πιο πυκνές. Πιθανότητα για λίγες βροχές τοπικού χαρακτήρα και μικρής διάρκειας. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου