ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 23 Απριλίου 2010

Πολιτική παρέμβαση του Βουλευτή Ν. Γρεβενών κ. Θανάση Χαντάβα σχετικά με το Σχέδιο "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ" στο ραδιοφωνικό σταθμό STAR FM


http://www.pasok.gr/content-api/f/binaryChannel/newpasokportal/datastore/3b/41/40/3b4140d99c16753d096933e2602532c337dde2e2/image/png/%CE%A7%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%AC%CE%B2%CE%B1%CF%82+%CE%91%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AC%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82.png



O Βουλευτής Ν. Γρεβενών κ. Θανάσης Χαντάβας σε παρέμβασή του σε ραδιοφωνική εκπομπή του STAR FM με αφορμή την αναστάτωση που επικρατεί στο Ν. Γρεβενών για τον αριθμό των νέων Δήμων στα πλαίσια του σχεδίου «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», δήλωσε:
«Είναι υγιής δημοκρατική λειτουργία η ελεύθερη έκφραση των φορέων, των παραγόντων και των πολιτών, για το Σχέδιο...
«Καλλικράτης» και τον αριθμό των νέων Δήμων που θα δημιουργηθούν στο Νομό μας.Δεν δικαιολογούνται όμως αυθαίρετα συμπεράσματα ή χαρακτηρισμοί, ούτε οξύτητα στις αντιπαραθέσεις μεταξύ των πολιτών, δεδομένου ότι μέχρι σήμερα δεν υπάρχει βάση συζήτησης. Το νέο Νομοσχέδιο και το νέο αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας δεν τον γνωρίζουν ακόμη ούτε οι βουλευτές.

Το Υπουργείο Εσωτερικών Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης θα δώσει στη δημοσιότητα το Νομοσχέδιο, μετά την συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου την ερχόμενη Τρίτη 27 Απριλίου.Θα μεσολαβήσει χρονικό διάστημα 15 ημερών για διαβούλευση. Σε αυτό το διάστημα θα δοθεί σε όλους μας η δυνατότητα να εκφράσουμε την άποψή μας, χωρίς οξύτητες αλλά με επιχειρήματα, ούτως ώστε να προκύψει η καλύτερη δυνατή πρόταση για τα συμφέροντα του Νομού μας.»

«Θα είναι λάθος», τόνισε, «να καλλιεργηθεί κλίμα έντονης αντιπαράθεσης και τεχνητής πόλωσης. Από αυτή τη διαδικασία δεν θα πρέπει να προκύψουν νικητές και ηττημένοι αλλά μία επεξεργασμένη πρόταση που αντανακλά στα συμφέροντα των πολιτών και του Ν. Γρεβενών.
Αυτή την πρόταση θα προωθήσει και ο βουλευτής στη Βουλή.»

Δήλωσε επίσης ότι ο ίδιος ως βουλευτής λειτουργεί στο προσκήνιο και όχι στο παρασκήνιο και ότι δεν επηρεάζεται από προσωπικά συμφέροντα, όπως κάποιοι αφήνουν να εννοηθεί. Τις απόψεις του άλλωστε, θα τις ακούσουν όλοι οι πολίτες από το βήμα της Βουλής.
Γραφείο Τύπου

ΥΓΑΕΤΟΣ:Φαίνεται ότι  το δελτίο τύπου που εξέδωσε  ο STAR FM δεν άρεσε στον κ.Χαντάβα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου