ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Τρεις νεκροί και τέσσερις τραυματίες από το ματωμένο έθιμο πριν την Ανάσταση (Δείτε το VIDEO)

http://www.nikaria.gr/images/Image/ethima/P4270013.JPG


Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε στις Κυκλάδες από εκρήξεις βεγγαλικών, ένας ακόμη στη Μεσσηνία, καθώς το οξυγόνο που μετέφερε στο αυτοκίνητό του για την Ανάσταση εξερράγη και ένας 18χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα από αυτοσχέδια κροτίδα στην περιοχή της Μεσσαράς.Στο Φυροστεφάνι της Σαντορίνης ένας...

άνθρωπος σκοτώθηκε και δύο τραυματίστηκαν σοβαρά πριν την Ανάσταση, όταν αυτοσχέδια βεγγαλικά που βρίσκονταν σε αποθήκη εξερράγησαν. Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν στην Αθήνα στο ΚΑΤ για νοσηλεία. Οι τραυματίες φέρουν πολλαπλά εγκαύματα σε όλο τους το σώμα. Ακούστε τι λέει ο Δήμαρχος Σαντορίνης.






Ένας 25χρονος έχασε τη ζωή του στο Μοσχοχώρι Μεσσηνίας όταν μπαλόνια με οξυγόνο που μετέφερε για τη δημιουργία εκρήξεων την Ανάσταση αναφλέγησαν με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς το όχημα και ο ίδιος να απανθρακωθεί μέσα σε αυτό.


Σε χωριό της Μεσσαράς, στο Ηράκλειο της Κρήτης, ένα 18χρονος τραυματίστηκε σοβαρά όταν έσκασε στα χέρια του αυτοσχέδια κροτίδα. Ο νεαρός πέθανε κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Δείτε το βίντεο.
Βαριά κάκωση στο αριστερό χέρι υπέστη 16χρονος στο Άργος όταν εξερράγη στα χέρια του αυτοσχέδιο βεγγαλικό που είχε κατασκευάσει. Ο νεαρός έχει χάσει τρία δάχτυλα. Από την ίδια αιτία τραυματίστηκαν σοβαρά στα χέρια ένας 15χρονος στη Χίο και ένας 16χρονος στην Κυπαρισσία.





Στο Ξυλόκαστρο Κορινθίας συνελήφθη 39χρονος , γιατί σε έρευνα που έγινε σε χώρο πλησίον περιπτέρου ιδιοκτησίας της μητέρας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2.610 κροτίδες, μία συσκευή εκτόξευσης κροτίδων και 1.300 καψούλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου