ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Μουσικοχορευτική παράσταση ‘WE WILL ROCK YOU’ το Σάββατο στην Νομαρχία Γρεβενών για τα Παιδιά με Ειδικές Ικανότητες Γρεβενών









Για τρίτη συνεχή χρονιά το Κέντρο Ξένων Γλωσσών PASSPORT παρουσιάζει στα αγγλικά μία ακόμη μουσικοχορευτική παράσταση με τίτλο ‘WE WILL ROCK YOU.’ Στην παράσταση παίρνουν μέρος, χορεύουν και τραγουδούν μαθητές από την θεατρική ομάδα του φροντιστηρίου μας ηλικίας 6 έως 20 ετών. Τα έσοδα των παραστάσεών μας δίνονται εξολοκλήρου σε ιδρύματα που επιλέγουν οι μαθητές μας...

 Πέρσι ανεβάσαμε το μιούζικαλ ‘Mamma Mia’ σε Γρεβενά και Θεσσαλονίκη διαθέτοντας τα έσοδα στα Γρεβενά στα Παιδιά με Ειδικές Ικανότητες, ενώ στην Θεσσαλονίκη στο Ορφανοτροφείο Μέλισσα. Φέτος αποφασίσθηκε να ενισχύσουμε οικονομικά για ακόμη μια φορά τα ίδια παιδιά στα Γρεβενά.

Η φετινή μας παράσταση αναφέρεται στην χειραγώγηση του πνεύματος από έναν διαδικτυακό κυβερνοχώρο, όπου η ελευθερία λόγου και οποιαδήποτε μορφή έκφρασης των παιδιών ορίζεται ως παράνομη και διώκεται από τον νόμο. Μιλάει για κάποιους που θέλουν να ελέγχουν την φαντασία και την δημιουργικότητά τους, να τους έχουν σε καταστολή έτσι ώστε να μην επαναστατήσουν για την πραγματοποίηση των ονείρων τους. Όμως, η δύναμη του ονείρου ακολουθεί τους ήχους της μουσικής και γίνεται κραυγή ικανή να σπάσει την ‘εικονικά σωστή’ πραγματικότητα που προσπαθεί να τους επιβληθεί.


Οι παραστάσεις μας θα δοθούν στις 17 Απριλίου στα Γρεβενά στην Αίθουσα Συνεδριάσεων της Νομαρχίας Γρεβενών ‘Πέτρος Σιούλης’ στις 7μ.μ, τιμή εισιτηρίου 5ευρω .
Τα έσοδα θα διατεθούν στο Ειδικό Εργαστήρι Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης για Παιδιά Με Ειδικές Ικανότητες στο Νομό Γρεβενών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου