ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Βρέθηκε το μαύρο κουτί του αεροσκάφους - 159 οι νεκροί

http://www.airplane-pictures.net/images/uploaded-images/2008-4/21/13869.jpg






Βρέθηκε το μαύρο κουτί του αεροσκάφους της Air India Express από το Ντουμπάι, το οποίο συνετρίβη χθες κατά την προσγείωσή του στη νότιο Ινδία, ανακοινώθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης των Εμιράτων. Στους εκατόν πενήντα εννέα(159) ανέρχονται, οι νεκροί από το αεροπορικό δυστύχημα. Το ...επιβατικό αεροσκάφος τύπου Βοeing 737 της Air India Express, θυγατρικής της Air India, προερχόμενο από το Ντουμπάι των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων, πλαγιολίσθησε στον διάδρομο προσγείωσης και εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να συντριβεί σε κοντινή δασώδη περιοχή και να πιάσει φωτιά.
Ένα επτάχρονο παιδί, το οποίο συγκαταλεγόταν στους οκτώ επιζήσαντες του σημερινού αεροπορικού δυστυχήματος στην πόλη Μπανγκαλόρ της νότιας Ινδίας, υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματά του, ανακοίνωσε η ινδική αστυνομία.Σύμφωνα με την αεροπορική εταιρεία, στην πτήση επέβαιναν εξαμελές πλήρωμα και 160 επιβάτες, μεταξύ των οποίων 137 ενήλικες, εννέα παιδιά και τέσσερα βρέφη. Ολοι οι επιβάτες ήταν οι Ινδοί και στην πλειονότητά τους μετανάστες που εργάζονταν στο Ντουμπάι. Ο πιλότος του αεροσκάφος ήταν Βρετανός σερβικής καταγωγής, ονόματι Ζ. Γκλούσικα, ο οποίος εργαζόταν για την Air India εδώ και δύο χρόνια και φέρεται να ήταν ιδιαίτερα πεπειραμένος.
Όπως δήλωσε ο επικεφαλής της ινδικής αεροπλοΐας, κατά την επικοινωνία του με τον πύργο ελέγχου ο πιλότος δεν ανέφερε κανένα τεχνικό πρόβλημα στο αεροσκάφος, ενώ η "ορατότητα ήταν στα έξι χιλιόμετρα την στιγμή κατά την οποία το αεροσκάφος πλησίασε για την προσγείωση, κάτι που χαρακτηρίζεται περισσότερο από ικανοποιητική".
«Το μαύρο κουτί του αεροσκάφους βρέθηκε και η Γενική Διεύθυνση της Πολιτικής Αεροπορίας διέταξε τη σύσταση αρμόδιου σώματος ερευνών», μεταδίδει το πρακτορείο WAM των ΗΑΕ.
ΑΝΑ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου