ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 22 Μαΐου 2010

Αεροπορική τραγωδία στην Ινδία με 166 νεκρούς...





Δεν υπάρχει κανένας επιζών της συντριβής επιβατικού αεροσκάφους της Air India κατά την προσγείωσή του σήμερα. Στην πτήση από το Ντουμπάι επέβαιναν τουλάχιστον 166 άτομα με προορισμό το αεροδρόμιο της Μανγκαλόρ στη νότια Ινδία, ανακοίνωσε η αστυνομία. "Όλοι είναι νεκροί. Δεν... υπάρχει καμιά αμφιβολία", δήλωσε τηλεφωνικά στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής της αστυνομίας της Μανγκαλόρ Ρ. Ραμές.
Είναι το χειρότερο αεροπορικό δυστύχημα στην Ινδία των τελευταίων δέκα χρόνων.Ο υπουργός πολιτικής αεροπορίας μεταβαίνει στο σημείο της καταστροφής. Τα αίτια του δυστυχήματος παραμένουν αδιευκρίνιστα.
Σύμφωνα με τον υποδιοικητή της αστυνομίας, η περιοχή πλήττεται από ισχυρές βροχοπτώσεις δυσχεραίνοντας το έργο των σωστικών συνεργείων.
Εκπρόσωπος των αερογραμμών Air India Express ανακοίνωσε ότι το αεροσκάφος, ένα Μπόινγκ 737-800 που μετέφερε 160 επιβάτες και εξαμελές πλήρωμα, βγήκε από το διάδρομο προσγείωσης πριν συντριβεί σε μια περιοχή όπου υπάρχουν λόφοι, σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων από το αεροδρόμιο της πόλης Μανγκαλόρ.
Τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα μετέδωσαν ότι το αεροσκάφος συνετρίβη γύρω στις 06.30' τοπική ώρα (04:00 ώρα Ελλάδος).
Εικόνες που μεταδίδουν τα τηλεοπτικά δίκτυα NDTV και Times Now δείχνουν συντρίμμια του αεροσκάφους, με την καμπίνα επιβατών κατεστραμμένη, καπνούς πάνω από τμήματα της ατράκτου και σωστικά συνεργεία να προσπαθούν να σβήσουν τη φωτιά.
"Το αεροσκάφος έσπασε σε κομμάτια και μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Υπάρχει πυκνός καπνός", δήλωσε ο Γκοπάλ Χοσούρ, αξιωματικός της αστυνομίας στη Μανγκαλόρ.
Η Μανγκαλόρ βρίσκεται σχεδόν 400 χλμ. δυτικά της Μπανγκαλόρ, της πρωτεύουσας  του κρατιδίου Καρνατάκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου