ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 2 Μαΐου 2010

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 2-1

(photo:Action Images) 
 



Μετά από ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, διαφήμιση του ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός πανηγύρισε μία σημαντική νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ στο Καραϊσκάκη. Η ομάδα του Μπάντοβιτς θυμήθηκε το καλό της πρόσωπο, χειροκροτήθηκε από τον κόσμο της και με το τρίποντο έφτασε τους 7 βαθμούς, παραμένοντας οδηγός της κούρσας των πλέι οφ. Από την άλλη, η Ένωση,... που ξύπνησε στο δεύτερο ημίχρονο και θα μπορούσε να φύγει με θετικό αποτέλεσμα, έμεινε πέντε βαθμούς μακριά από την κορυφή. Αμφότερες οι ομάδες δημιούργησαν και έχασαν πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, με τους «ερυθρολεύκους» να έχουν τέσσερα δοκάρια και τους «κίτρινους» άλλο ένα.
Ο Μέλμπεργκ άνοιξε το σκορ, ο Τζιμπούρ ισοφάρισε από τα έντεκα μέτρα και ο Μαρέσκα διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Δίκαια φωνάζουν οι «ερυθρόλευκοι» για το πέναλτι που καταλόγισε ο Τριτσώτης, δίκαια όμως και οι «κίτρινοι» για το ακυρωθέν γκολ του Μανωλά.
Ενα από τα καλύτερα του ημίχρονα, αν όχι το καλύτερο, τη φετινή σεζόν πραγματοποίησε ο Ολυμπιακός, έχοντας δύο γκολ, τρία δοκάρια και εννιά τελικές προσπάθειες. Η ΑΕΚ από την άλλη, εκτός από το δεκάλεπτο μετά το γκολ του Τζιμπούρ, δεν μπορούσε να ακολουθήσει το ρυθμό του αγώνα, μένοντας εγκλωβισμένη στο πρέσινγκ των γηπεδούχων.

Καταιγιστικό 10λεπτο, γκολ ο Μέλμπεργκ

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι «ερυθρόλευκοι» ήταν καταιγιστικοί, πιάνοντας στον ύπνο τους αντιπάλους του. Οσκαρ (6') και Λούα Λούα (7') είχαν σουτ στα δοκάρια του Σάχα, ενώ ο Αργεντίνος πορτιέρο της ΑΕΚ έβαλε στοπ σε τετ-α-τετ του Ντάρμπισαϊρ (9'). Δεν κατάφερε όμως να σταματήσει και τον Μέλμπεργκ στο 10', όταν μετά από κόρνερ του Ντάτολο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά ψαράκι.

Απάντηση με Τζιμπούρ, προβάδισμα με Μαρέσκα

Ο Ντάρμπισαϊρ στο 17' απώλεσε νέα ευκαιρία και πέντε λεπτά αργότερα η Ενωση, που ακόμα δεν είχε ούτε σουτ, κέρδισε πέναλτι. Απόφαση που δεν φάνηκε να είναι σωστή, καθώς ο Καφές άρχισε να πέφτει πριν το τάκλιν του Ζεβλάκοφ. Ο Τζιμπούρ πάντως δεν αστόχησε και η ΑΕΚ ισοφάρισε. Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε περίπου 10' για να συνέλθει και ο Ζεβλάκοφ στο 32' σημάδεψε εκ νέου το δοκάρι. Τελικά η ανωτερότητα των «ερυθρολεύκων» επιβραβεύτηκε στο 43', όταν ο Μαρέσκα με κεφαλιά ξαναέδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Βελτιώθηκε η ΑΕΚ, δοκάρι ο Νέμεθ

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο Ολυμπιακός έχοντας σε καλή μέρα τα χαφ του, ειδικά τους Ντάτολο, Μαρέσκα και Ντουντού, εξακολούθησε να ελέγχει τον αγώνα, με κύριο όπλο του την καλή κυκλοφορία. Στο ίδιο διάστημα η ΑΕΚ ανησύχησε τον Νικοπολίδη σε τρεις περιπτώσεις, με τους Μανωλά, Σκόκο και Νέμεθ, ενώ με το πέρασμα του χρόνου γινόταν ολοένα και πιο επικίνδυνη. Στο 68' ο Νικοπολίδης είχε εξαιρετική επέμβαση σε κεφαλιά του Καφέ, ενώ η μεγαλύτερη ευκαιρία των κίτρινων ήρθε στο 69' με τον Νέμεθ να σημαδεύει το δοκάρι.

Τέταρτο δοκάρι με Ζεβλάκοφ, ακυρώθηκε γκολ του Μανωλά

Το παιχνίδι πλέον κρεμόταν σε μία κλωστή, με το ενδιαφέρον να εναλλάσσεται στις δύο περιοχές και τον Ολυμπιακό να απαντάει, με τον Σάχα να σταματάει τον Λούα Λούα στο 77', τον Οσκαρ στο 79' να πλασάρει στο δοκάρι και τον Ντουντου να έχει δύο ακόμα καλά σουτ.
Στο 84' η ΑΕΚ βρήκε τον δρόμο για τα δίχτυα, μετά από λάθος του Νικοπολίδη, αλλά ο Τριτσώνης ανακάλυψε φάουλ ακυρώνοντας το γκολ του Μανωλά, απόφαση που ξεσήκωσε τις διαμαρτυρίες των «κίτρινων». Στα τελευταία λεπτά η ΑΕΚ προσπάθησε αλλά ο Ολυμπιακός κράτησε τη νίκη και με τους τρεις βαθμούς μπήκε οδηγός στην κούρσα των πλέι οφ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου