ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 12 Μαΐου 2010

20 Μαϊου η απεργία ΓΣΕΕ - ΑΔΕΔΥ- Κανονικά οι Πανελλήνιες

http://dosepasa.files.wordpress.com/2010/03/apergia-0.jpg




Απεργία στις 20 Μαϊου και όχι στις 19 θα κάνει τελικά η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ. Κανονικά θα γίνουν οι πανελλήνιες εξετάσεις. Το απόγευμα σήμερα συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας. Έκτακτα μέτρα απ' την αστυνομία για το αποψινό συλλαλητήριο ώστε να μην επαναληφθούν τα τραγικά επεισόδια της 5ης Μαϊου. Η συγκέντρωση... διαμαρτυρίας έχει οριστεί για τις έξι το απόγευμα στην πλατεία Κλαυθμώνος.

Νέα 24ωρη απεργία ανακοίνωσε η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ για την ερχόμενη Πέμπτη 20 του μήνα. Αρχικά η απεργία είχε ανακοινωθεί για τις 19 του μήνα, ημέρα Τετάρτη. Όμως Τετάρτη και Παρασκευή είναι οι πανελλαδικές εξετάσεις και έτσι για να μην υπάρξει πρόβλημα στο πρόγραμματα των εξετάσεων αποφασίστηκε να γίνει την Πέμπτη που δεν υπάρχουν εξετάσεις.
Οι εργαζόμενοι της χώρας με τη διοργάνωση του συλλαλητηρίου και τις απεργιακές κινητοποιήσεις συνεχίζουν τον αγώνα εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο πακέτο των άδικων και σκληρών οικονομικών και αντιασφαλιστικών μέτρων της κυβέρνησης και της τρόικας (Ευρ. Επιτροπή, Ε.Κ.Τ., Δ.Ν.Τ. ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου