ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Α.Ο. ΣΕΙΡΗΝΑ - Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ - ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ 4-3 (1-1)

Σάββατο: 15 Μαΐου 2010
 




25η Αγωνιστική Α΄  Ε.Π.Σ. Γρεβενών
Με τη μάχη του τίτλου να έχει κριθεί, πάρα πολύ καλό ήταν το παιχνίδι μεταξύ Σειρήνας και Κοκκινιάς μπροστά σε λιγοστούς φιλάθλους. Με πολλές ελλείψεις η ήδη πρωταθλήτρια της κατηγορίας Σειρήνα, δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στην αξιόμαχη Κοκκινιά. Το ματς παρόλο που ήταν αδιάφορο,... είχε καλό ρυθμό και δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις μπροστά στις δυο εστίες. ΄Ισως οι παίχτες που ήταν απελευθερωμένοι από το άγχος να έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, κι έτσι δικαιολογείται πλήρως το αγγλικό σκορ του αγώνα.

Φάσεις και γκολ
1΄- Ξαφνικό σουτ σχεδόν από το κέντρο του γηπέδου απ’ τον Κουλέτσο, αιφνιδίασε το Λάμαρη κι έτσι οι φιλοξενούμενοι με το καλημέρα προηγήθηκαν με 0-1.

14΄- ΄Εξυπνη κάθετη πάσα του Π. Μπόζιαρη στον Καραγιάννη, που ανατράπηκε απ’ το Γκόλια και κέρδισε το πέναλτι. Την εσχάτη των ποινών εκτέλεσε εύστοχα ο Λάμαρης ισοφαρίζοντας σε 1-1.


16΄- Βολίδα του Χριστοδούλου απ’ τα 25 μ., απέκρουσε εντυπωσιακά με τις γροθιές ο Γκόλιας.

18΄- Ο Φαλτάκας τροφοδότησε το Χριστοδούλου στο ύψος της μεγάλης περιοχής, αυτός έπιασε δυνατό συρτό σουτ που πέρασε σύρριζα άουτ.

21΄- Πολύ ωραία σέντρα του Πουρνάρα από αριστερά, πετάχτηκε ο Καραγιάννης, αλλά από κοντά με το στήθος αστόχησε.

24΄- Ιδανική αντεπίθεση των φιλοξενούμενων, ο Τέγος μπήκε στην περιοχή κι ενώ ήταν σε θέση βολής κόπηκε την τελευταία στιγμή απ’ το Χριστούλη.


36΄- Συνδυασμός Γεωργίου – Καραγιάννη, σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα άουτ.

37΄- Πολύ καλό σουτ του Βασιλόπουλου από ευνοϊκή θέση, πέρασε λίγο άουτ.

48΄- Δυνατό σουτ του Χριστοδούλου απέκρουσε ο Γκόλιας, ο Καραγιάννης πήρε την επαναφορά, έστρωσε στον Κίτσιο που με δυνατό πλασέ έδωσε το προβάδισμα στη Σειρήνα με 2-1.

55΄- Οι παίχτες της Σειρήνας πίεσαν ψηλά, ο Ξάνθος έκλεψε την μπάλα και με ιδανικό πλασέ απ’ το ύψος της μικρής περιοχής έγραψε το 3-1.



64΄- Αυτή τη φορά το λάθος έγινε απ’ τους αμυντικούς της Σειρήνας και ο Κυρατζής που καιροφυλακτούσε με πλασέ μείωσε σε 3-2.

76΄- Ο Πουρνάρας μπήκε από αριστερά, έβγαλε παράλληλη προς την εστία σέντρα και ο Ξάνθος με γυριστό σουτ σημείωσε το ωραιότερο γκολ του αγώνα δίνοντας ξανά προβάδισμα δυο τερμάτων στη Σειρήνα 4-2.

80΄- Μπαλιά τριάντα μέτρων απ’ το Στρίμπα, ο Παπαδόπουλος ξέφυγε και με δυνατό συρτό σουτ μείωσε σε 4-3.

΄Αριστη η διαιτησία των: Χραλαμπίδη, Δροβατζήκα και Φώλια (Ε.Π.Σ. Γρεβενών).

A.Ο.ΣΕΙΡΗΝΑ (Γ. Μπαλντούμης): Γ. Λάμαρης, Ν. Φαλτάκας, Γ. Πουρνάρας, Ν. Χριστούλης, Γ. Σάλο, Σ. Γρίδας (22΄ Κ. Βασιλόπουλος), Γ. Γεωργίου (38΄Χ. Κίτσιος), Π. Χριστοδούλου, Π. Μπόζιαρης, Σ. Καραγιάννης (65΄Γ. Τσιάτσιος), Γ. Ξάνθος

Α.Ε. ΚΟΚΚΙΝΙΑΣ - ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΟΥ : Γκόλιας, Στρίμπας, Λιολιόπουλος (60΄Παπαϊωάννου), Γκούμας, Κωσταρίδης, Α. Κουλέτσος, Παπαδόπουλος, Κυρατζής, Τσάτας, Κοτλίδας, Τέγος (45΄Νατσιόπουλος)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου