ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

4 εκατ ευρώ φέσωσαν το ΙΚΑ γιατροί και ξενοδόχοι της Μυκόνου








Οι αποκαλύψεις για κρούσματα μεγαλογιατρών που είχαν αναγάγει σε επιστήμη την φοροδιαφυγή, συνεχίζονται. Μετά τους μεγαλογιατρούς του Κολωνακίου με τα μηδενικά εισοδήματα, το ΣΔΟΕ, ζητά τη δίωξη γιατρών και υπαλλήλων για απάτη σε βάρος του Δημοσίου ζητούν το ΣΔΟΕ και οι επιθεωρητές υγείας, που έστειλαν ...στον εισαγγελέα δύο φακέλους με υποθέσεις διαφθοράς σε βάρος του Δημοσίου από λειτουργούς υγείας. Η πρώτη υπόθεση αφορά  ιδιωτική κλινική στα βόρεια προάστια, στην οποία έκανε έφοδο πριν από λίγες ημέρες το ΣΔΟΕ. Όπως αποκαλύφθηκε, δύο υπάλληλοι, σε συνεργασία με γιατρό της κλινικής, είχαν συστήσει off shore εταιρεία, μέσω της οποίας εισήγαγαν από βρετανική εταιρεία σιλικονούχα εμφυτεύματα για επεμβάσεις στο παχύ έντερο. Μάλιστα, η off shore εταιρεία φέρει και τα αρχικά των επιθέτων και από τους τρεις. Όπως μετέδωσε το Μega, το Σάββατο (15/05), τα εμφυτεύματα αυτά τα προμηθεύονταν και τα εισήγαγαν στη χώρα μας προς 150 ευρώ το ένα. Στη συνέχεια, τα διέθεταν στην κλινική, η οποία μαζί με την επέμβαση για κάθε ασθενή, τα χρέωνε στο ΙΚΑ προς 2.250 ευρώ.
Συνολικά μέχρι σήμερα, οι εν λόγω επεμβάσεις ξεπερνούν τις 2.000, άρα η χρέωση στο ΙΚΑ 4 εκατομμύρια ευρώ. ξεπερνά τα
Οι τρεις εμπλεκόμενοι, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα για απάτη σε βάρος του Δημοσίου και φοροδιαφυγή, διατηρούν ξενοδοχειακό συγκρότημα στη Μύκονo!
Η δεύτερη υπόθεση αφορά και πάλι ζημιά σε βάρος του Δημοσίου, αυτή τη φορά, όμως, από κρατικό νοσοκομείο. Οι επιθεωρητές υγείας εντόπισαν μεγάλες υπερβάσεις στις συμβάσεις που είχε υπογράψει το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με δύο εταιρείες για την προμήθεια νευροχειρουργικών και ορθοπαιδικών υλικών για τα έτη 2008-2009 και ήδη έχει ζητηθεί παρέμβαση του εισαγγελέα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, μετά από εισηγήσεις γιατρών του νοσοκομείου, γινόταν υπερκοστολόγηση σε υλικά για σπονδυλοδεσίες και αρθροπλαστική, χρεώνοντας με επιπλέον ποσά το νοσοκομείο.
Οι επιθεωρητές σε πρώτη φάση ζήτησαν να παγώσει η εκταμίευση ενός εκατομμυρίου ευρώ, που οφείλει το νοσοκομείο προς τις προμηθεύτριες εταιρείες, θεωρώντας ότι οι υπερβάσεις αγγίζουν το ίδιο ποσό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου