ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Κλείνει τα 40 η Naomi Campbell, με party ενός εκατομμυρίου δολαρίων!







Το διάσημο μοντέλο συνεχίζει να είναι μία από τις πιο καλλίγραμμες και ελκυστικές γυναίκες στο χώρο της μόδας. Γι' αυτό ο αγαπημένος της Vladislav Doronin διοργανώνει για χάρη της ένα λαμπερό party γενεθλίων στις Κάννες, όπου βρίσκονται και η δύο για ανα παρακολουθήσουν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου.Ο ...
βαθύπλουτος μνηστήρας της δεν διάλεξε τυχαία την τοποθεσία αυτή για να σβήσει η Campbell τα 40 κεράκια της, αφού εκεί έγινε η πρώτη τους γνωριμία πριν από δύο χρόνια. Το ζευγάρι θα γιορτάσει λοιπόν μαζί με τα γενέθλια του μοντέλου και την επέτειό του.
Το λαμπερό party έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Hotel du Cap με λαμπερούς καλεσμένους που καταφθάνουν στη γαλλλική ριβιέρα με τα ιδιωτικά τους τζετ και τα γιοτ. Εκτός από τα μεγάλα ονομόματα της showbiz που είναι καλεσμένοι στη γιορτή, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει κλήσει για το μουσικό πρόγραμμα της βραδιάς τους Black Eyed Peas και την Grace Jones. Ανάμεσα στους καλεσμένους είναι οι Donatella Versace, Kate Moss, Giorgio Armani και Roman Abramovich.
Το ζευγάρι φρόντισε να κάνει ένα ρομαντικό ταξίδι πριν από το party στο san Tropez με την συνοδεία Jennifer Lopez και του συζύγου της Marc Anthony. Μάλιστα ο μνηστήρας της μαύρης γαζέλας της έχει πάρει δώρο αμύθητης αξίας πέρα από το party που του στοίχισε τουλαχιστον ένα εκατομμύριο δολάρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου