ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Στην Κρήτη ο χρυσός αριθμός του Λαϊκού που χάρισε 4.500.000 Ευρώ

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbSOZ2d97FJdZbGBTOZbV1ANPv9lvx-8_kHwP4POCT1UXX9W2rMpjmvk9sgpcabjGsYWIQbmD7fDB26hN1ce3bBXv0gIyllHTlj0Ey6fEjtHjM3f4C6Gfv1PWBdThRpMJr28SpobcudeCy/s320/%CE%B5%CF%85%CF%81%CF%8E.jpg





Στο Ηράκλειο Κρήτης «έπεσε» ο χρυσός αριθμός του Λαϊκού Λαχείου που κερδίζει 4,5 εκατομμύρια ευρώ! Το υπέρογκο αυτό ποσό μοιράζεται σε δέκα πεντάδες, ωστόσο δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί αν και οι δέκα αγοράστηκαν από ένα άτομο ή περισσότερα. Οπως και να έχει, όσοι και αν είναι οι τυχεροί, το ποσό που θα... μοιραστούν δεν θα είναι διόλου ευκαταφρόνητο, ενώ το σίγουρο είναι ότι θα τους αλλάξει τη ζωή.
Το «χρυσό» λαχείο αγοράστηκε από το πρακτορείο του Γεωργίου και της Θεοδοσίας Μανιαδή, που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Ηρακλείου. Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες, το πρακτορείο τους είναι «τυχερό», αφού δεν είναι η πρώτη φορά που σημειώνει τέτοια τεράστια επιτυχία. «Λειτουργούμε μισό αιώνα και όλα αυτά τα χρόνια από το κατάστημά μας έχουν βγει πολλοί νέοι εκατομμυριούχοι» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Μανιαδής και πρόσθεσε: «Δεν έχουν βρεθεί ακόμα οι υπερτυχεροί, αφού είναι ακόμα πολύ νωρίς. Εμείς τους ευχόμαστε να χαρούν τα χρήματά τους».

Οι νικητές μπορούν να πάνε από το μαγαζί και να παραλάβουν το ποσό που έχουν κερδίσει, αλλά δεν συνηθίζεται αυτή η τακτική. Οι τυχεροί, τις περισσότερες φορές, προτιμούν να κρατούν την ταυτότητά τους κρυφή και έτσι στέλνουν κάποιον πληρεξούσιο δικηγόρο για να παραλάβει τα χρήματά τους ή ακόμα πηγαίνουν οι ίδιοι στα κεντρικά γραφεία στην Αθήνα. Πάντως, αν και το πρακτορείο δεν παίρνει κάποιο ποσοστό από τα κέρδη, σίγουρα οι ιδιοκτήτες του θα περιμένουν το καθιερωμένο «δωράκι» που κάνουν συνήθως οι υπερτυχεροί στα πρακτορεία από όπου πήραν τα «μαγικά» χαρτάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου