ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 6 Μαΐου 2010

Αυστηρό «πόθεν έσχες» για όσους διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα ζητούν 48 βουλευτές







Επιστολή με την οποία ζητείται ο αυστηρός έλεγχος του «πόθεν έσχες», όλων όσοι διαχειρίστηκαν δημόσιο χρήμα τα τελευταία 20 χρόνια, αρχής γενομένης από τους υπουργούς και τους βουλευτές, απέστειλαν στον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον γραμματέα της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ,... 48 βουλευτές της πλειοψηφίας, με επικεφαλής τον βουλευτή Κιλκίς, Θ.Παραστατίδη. Στην επιστολή τους, οι βουλευτές (στην συντριπτική τους πλειοψηφία τους προερχόμενοι από την περιφέρεια), αναφέρουν πως «καθημερινά δεχόμαστε από την ίδια την κοινωνία, αλλά και τα μέσα ενημέρωσης, τη χλεύη και την πλήρη απαξίωση. Είναι κοινωνική απαίτηση, αλλά και απαίτηση σύσσωμης της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, να επέλθει κάθαρση και διαφάνεια στο πολιτικό μας σύστημα, για να διασώσουμε το πολιτικό μας ήθος και να αποκαταστήσουμε τη βουλευτική μας υπόσταση».

Στο παραπάνω πλαίσιο, «μπορούμε και επιβάλλεται να προχωρήσουμε στη διαδικασία αυστηρού ελέγχου του 'πόθεν έσχες' και κυρίως του πόθεν, για όλους όσοι διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα τουλάχιστον τα τελευταία 20 χρόνια. Ξεκινώντας πρώτα από την ίδια τη Βουλή και για όλους εκείνους, που διατέλεσαν πρώην και νυν υπουργοί, βουλευτές, γενικοί γραμματείς υπουργείων, γενικοί γραμματείς περιφερειών, διοικητές, πρόεδροι, και διευθυντές οργανισμών και λοιπών φορέων του Δημοσίου - και όσους, εκ του νόμου, υποχρεούνται να υποβάλουν δήλωση πόθεν έσχες».

«Όπου και για όποιους διαπιστωθεί απόκτηση περιουσιακών στοιχείων, που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να δρομολογείται η κατάσχεσή τους και να αποδίδονται στο κράτος. Διαφορετικά, όσο αφήνουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν αντιδράσουμε με συγκεκριμένα μέτρα, το αρνητικό κλίμα θα συνεχίζεται και θα αποβαίνει εις βάρος όλου του πολιτικού κόσμου επί δικαίων και αδίκων», αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επιστολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου