ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Χανιά: Φρικτή δολοφονία 49χρονης καθαρίστριας! - Τη σκότωσαν και την πέταξαν σε ένα βαρέλι - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση...








Τα ίχνη της 49χρονης γυναίκας είχαν χαθεί από τις 13 Μαΐου. Η αστυνομία την έψαχνε παντού, έπαιρνε καταθέσεις από συγγενικά της πρόσωπα, αλλά ο γρίφος της εξαφάνισής της, παρέμενε άλυτος. Μέχρι τα ξημερώματα.Ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος της ΕΜΑΚ εντόπισε το πτώμα της άτυχης γυναίκας σε χωράφι,... στην Παλιόχωρα Χανίων. Το πτώμα ήταν πεταμένο σε ένα βαρέλι, σκεπασμένο με χώμα. Μετά το αρχικό σοκ, αστυνομικοί ειδοποίησαν ιατροδικαστή, για να φωτίσει τα αίτια του θανάτου της 49χρονης.
Με το που έφτασε ο ιατροδικαστής στο σημείο είπε: "Εγκληματική ενέργεια είναι σίγουρα, πρόκειται για γυναίκα ,φέρει ένα τραύμα στο κεφάλι, τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά το τέλος της νεκροψίας, νεκροτομής"
Από την επί τόπου εξέταση της σορού της γυναίκας, προέκυψε ότι ο δράστης την πυροβόλησε στο κεφάλι, από κοντινή απόσταση. Το όπλο που χρησιμοποίησε ήταν πυροβόλο. Η περιοχή αποκλείστηκε από την αστυνομία για να ερευνηθεί ο χώρος, γύρω από το σημείο που βρέθηκε το πτώμα.
Να σημειωθεί ότι η 49χρονη γυναίκα εργαζόταν ως καθαρίστρια στον παιδικό σταθμό της περιοχής...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου