ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

Λάρισα: Ανορθόγραφος ληστής με λεία 87.000€!


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjgLgCI5GbSIiuGU8rE9ZzCRkCbnp5bWslXdrRymXOOm2otM_2gV1GmTEOXV4ivBJEJNcLioXsSjThpeJVN_ZB1SeEXG0THL1GgDdC6vBG5tHrEmau5GACz9WANyYxz6RtJIfoMxkoPhDTC/s320/%CE%BB%CE%B7%CF%83%CF%84%CE%B5%CE%B9%CE%B1.jpg 





Πάντα έδειχνε ένα χαρτί στο οποίο έγραφε ανορθόγραφα... "Ληστία, βάλε γρήγορα τα λεφτά στην τσάντα και όχη εξηπνάδες" Βετεράνος σε ληστείες, αποδείχθηκε ένας 40χρονος, που την περασμένη Τετάρτη (05/05/2010), καθ' οδόν προς Θεσσαλονίκη, έκανε μία στάση στην Λάρισα και επιχείρησε ανεπιτυχώς να...
ληστέψει υποκατάστημα τράπεζας.Μετά από καταδίωξη στο κέντρο της πόλης συνελήφθη και όπως προέκυψε από την ανάκριση, ο 40χρονος έκανε 14 ληστείες στην Αθήνα και Πειραιά από τις οποίες αποκόμισε συνολικά 87.819 ευρώ.

Χαρακτηριστικό είναι, ότι συνήθιζε, πριν από κάθε ληστεία να αναγράφει ανορθόγραφα σε μπλοκάκι με κεφαλαία μια φράση, όπως "ΛΗΣΤΙΑ ΒΑΛΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΚΑΙ ΟΧΗ ΕΞΗΠΝΑΔΕΣ", για να τη δείχνει στους ταμίες.

Πολύ σημαντική, στην σύλληψη του, ήταν η συμβολή των κατοίκων της Λάρισας, που βρέθηκαν στο δρόμο του, κατά τη διαφυγή από το υποκατάστημα της ΑΤΕ. Με τις φωνές τους, τις περιγραφές τους στην αστυνομία, την καθυστέρηση που του προκαλούσαν, συνετέλεσαν ώστε να συλληφθεί από αστυνομικούς της ομάδας "Ζ" και της ΟΠΚΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου