ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

Έκπτωτη η Athens Airways για την εξυπηρέτηση εννέα «άγονων» προορισμών

 http://kouk.files.wordpress.com/2009/03/imgp03401.jpg









Έκπτωτη κήρυξε χθες Πέμπτη, η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας την Athens Αirways, η οποία στο πλαίσιο του διαγωνισμού για τις λεγόμενες άγονες γραμμές, είχε αναλάβει την εξυπηρέτηση για εννέα προορισμούς.Στην απόφαση αυτή κατέληξε η ΥΠΑ, καθώς, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, η εταιρεία «δεν υλοποιούσε... σωστά τη συμφωνία που είχε υπογράψει και συγκεκριμένα υπήρχαν καταγγελίες για σωρεία καθυστερήσεων και ακυρώσεων δρομολογίων τα οποία μάλιστα πολλάκις δεν αντικαθιστούσε, με συνέπεια την ταλαιπωρία και τις εντονότατες και απόλυτα δικαιολογημένες διαμαρτυρίες του επιβατικού κοινού. Παράλληλα, ελέγχεται γιατί εκτελούσε τις πτήσεις με εξωσυμβατικά αεροσκάφη μισθωμένα από ξένες εταιρείες με ξένα πληρώματα, γεγονός που αντίκειται στους όρους του διαγωνισμού και των συμβατικών της υποχρεώσεων».

Η Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας είχε προβεί σε προφορικές και έγγραφες συστάσεις για το ζήτημα, ενώ από τις 30 Απριλίου έχει επιβάλει πρόστιμα στην εταιρεία (περίπου 22, ύψους 30.000 ευρώ) σχετικά με την υπόθεση.

Στην ανακοίνωση της ΥΠΑ διευκρινίζεται ότι το επιβατικό κοινό που εξυπηρετούσε η εταιρεία δεν θα μείνει χωρίς αεροπορική σύνδεση και ήδη η Υπηρεσία βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με τις λοιπές μειοδότριες εταιρείες για την κάλυψη κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο των εννέα γραμμών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου