ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Bγήκε "νικητής" ο Σπύρος Φωκάς από την περιπέτεια με την υγεία του

http://bassaviola.gr/UserFiles/Image/fwkas/Picture%20128.jpg






Γνώριζε απόλυτα την κρισιμότητα της κατάστασής του. Η υγεία του ήταν ιδιαίτερα κλονισμένη. Την Παρασκευή ο Σπύρος Φωκάς υποβλήθηκε σε εγχείρηση για την αντιμετώπιση ανευρύσματος κοιλιακής αορτής στον «Ερυθρό Σταυρό». Αν και οι γιατροί είχαν μεγάλο άγχος για την έκβαση της επέμβασης, αφού ο οργανισμός του είναι καταπονημένος,...
όλα πήγαν κατ’ ευχήν. Στις 7.30 έγινε η εισαγωγή του στο χειρουργείο και ύστερα από τεσσερισήμισι ώρες οι θεράποντες ιατροί του, φανερά αισιόδοξοι, ενημέρωσαν τους δικούς του ανθρώπους πως όλα κυλούν ομαλά. Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα ο διεθνούς φήμης ηθοποιός αναμένεται να πάρει εξιτήριο.
Ο «Ελληνας Ομαρ Σαρίφ» όταν ξύπνησε από τη νάρκωση -δίχως να χάσει το χαρακτηριστικό χιούμορ του- ρώτησε τον γιατρό του: «Ξύπνησα νωρίς ή αργά;» Έπειτα από λίγο μεταφέρθηκε στον έκτο όροφο, στο μονόκλινο δωμάτιό του. Από το πρωί ο χώρος έξω από το δωμάτιο, αλλά και ο διάδρομος είχαν γεμίσει λουλούδια. Φίλοι και συνεργάτες του του εύχονταν να είναι πολύ σύντομα ξανά κοντά τους. Φωτιά είχαν πάρει και τα τηλέφωνα του Κώστα Ανδριανόπουλου και του σκηνοθέτη Γιώργου Παπαθεοδώρου που βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό του - είναι αυτοί που μαζί με τη θετή του κόρη Λιλιαν τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.
Οι γιατροί του συνέστησαν πλήρη ηρεμία και ξεκούραση. Άλλωστε, ακόμα υποφέρει από έντονους πόνους στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα. Δεν επιτρέπονται οι επισκέψεις παρά μόνο πολύ δικών του ανθρώπων. Η Αννα Φόνσου, από τη στιγμή που έμαθε το πρόβλημα με την υγεία του κοίταξε να τον βοηθήσει, ενώ ενημερώνεται καθημερινά (από τους οικείους του) για την πορεία της υγείας του. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον ηθοποιό, όπως ήταν φυσικό, ήταν λακωνικός: «Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Ευχαριστώ επίσης τον χειρούργο μου, κ. Μπέσιο, τον διοικητή και τον υποδιοικητή του νοσοκομείου, αλλά και το προσωπικό που με προσέχει».

ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου