ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Οικολογική Κίνηση Κοζάνης: Την Κυριακή καθαρίζουμε το Κουρί

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEj4ikW4Mghyphenhyphene8TebZUpsBOPOrPKXBQTBA0DCf6A4hqx7rPReihEwEQ3Yeh-dW0iZO1hruZ4NvIu18Z9G2ykWgPR56B62DfM8ZkOD3sjAYRwGde5_C4wTqxLNhM_cG-016o75OCfhp2Tiisr/s320/PICT4614.jpg

Μετά τη μαζική Πρωτομαγιάτικη εξόρμηση του κόσμου στο μοναδικό άλσος (για ποδηλασία, περίπατο, αθλοπαιδιές, οικογενειακές βόλτες κ.α.) που διαθέτει η Κοζάνη,... το Κουρί, μόνο πληγές μπορούμε να μετράμε. Η πλειοψηφία του κόσμου που βρέθηκε στο Κουρί κάθε άλλο παρά σεβάστηκε το χώρο και φεύγοντας παράτησε πίσω κάθε λογής σκουπίδι. Από δεκάδες καμένα από το κάρβουνο σημεία, μέχρι πλαστικές λεκάνες και κάθε είδος περιτυλίγματος.

Τα προβλήματα βέβαια πού έχει το άλσος δεν περιορίζονται στην καθαριότητα. Αφορούν τη συντήρηση και τη γενικότερη αναβάθμιση των εγκαταλειμμένων εγκαταστάσεων, την πυροπροστασία, την απαγόρευση των αυτοκινήτων κλπ.

Πέραν της σταθερής διεκδίκησης των παραπάνω αιτημάτων, αν κάτι πρακτικό μπορούμε να κάνουμε σήμερα για να βοηθήσουμε το Κουρί και να δηλώσουμε την απόφαση μας να το υπερασπιστούμε, είναι να βοηθήσουμε στον άμεσο καθαρισμό του.

Για το λόγο ο Δήμος Κοζάνης διοργανώνει σε συνεργασία με την Οικολογική Κίνηση Κοζάνης και τα Κ.Α.Π.Η. Κοζάνης, τον καθαρισμό της περιοχής την Κυριακή 30 Μαΐου και ώρα 10:00. Ο δήμος θα διαθέσει ένα συνεργείο με όχημα και σακούλες με γάντια για τον καθαρισμό.

Η πρόσκληση ισχύει για κάθε ενδιαφερόμενο πολίτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου