ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Πέμπτη 13 Μαΐου 2010

Υπερψηφίστηκε το νομοσχέδιο κατά της διαφθοράς στο Δημόσιο






Με δύο αλλαγές στο επίμαχο άρθρο 15 του νομοσχεδίου για τα «εγκλήματα σχετικά με την υπηρεσία», οι οποίες αφορούν στην ευνοϊκή μεταχείριση όσων υπόδικων βοηθήσουν στην εξιχνίαση πράξεων διαφθοράς σε βάρος του Δημοσίου, υπερψηφίστηκαν οι ρυθμίσεις στην Ολομέλεια της Βουλής.Με τις αλλαγές... -με τις οποίες ο υπουργός Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδης επιχείρησε να κάμψει τις αντιρρήσεις της αντιπολίτευσης,χωρίς να το πετύχει- εισάγεται η προϋπόθεση τα στοιχεία να κατατεθούν μέχρι την εκδίκαση σε δεύτερο βαθμό της υπόθεσης που αφορά όσους υπόδικους συνδράμουν σε εξιχνίαση πράξεων διαφθοράς. Επιπλέον αποκλείεται γι' αυτούς η δυνατότητα απαλλαγής από την δίωξη, αλλά εξασφαλίζεται η μειωμένη ποινή.
Νωρίτερα, οι εκπρόσωποι των κομμάτων της αντιπολίτευσης, είχαν εκφράσει την καχυποψία τους για το άρθρο 15, όπως επίσης και για το άρθρο 1, που δίνει την δυνατότητα στους υπουργούς Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη, να δώσουν σε Επιτροπή υπό τον Αντεισαγγελέα του Αρείου Πάγου, εντολή διερεύνησης καταγγελίας, με προστασία της ανωνυμίας του καταγγέλλοντος για πρόσωπα που υποχρεούνται να καταθέτουν «πόθεν έσχες». Κοινή συνισταμένη των αντιρρήσεων, ο κίνδυνος κατάχρησης των διατάξεων από τους εκάστοτε υπουργούς, για να πλήξουν τους αντιπάλους τους.

2 σχόλια:

  1. Σχετικά με το ερώτημα και την "δημοσκόπησή σασ" : "Τι θα θέλατε να κάνει ο Βουλευτής Θανάσης Χαντάβας για τον Νομό Γρεβενών σύμφωνα με τον "Καλλικράτη". Τη δημιουργία.."

    Σήμερα 14/05/10 στις 08:59 αθροίζοντας τις ψήφους βγάζω αθροισμα 171.
    Αντίθετα το σύνολο το οποίο απεικονίζει η "δημοσκόπησή σας" είναι 150.
    Έχετε κάποια απάντηση ή είναι μεθοδευμένη η αποικόνηση των αποτελεσμάτων.

    ΕΝΑΣ ΓΡΕΒΕΝΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΑΙ ΑΝ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΣΥΧΝΑ ΘΑ ΞΕΡΑΤΕ ΠΩΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ- ΕΠΙΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή