ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Σάββατο 29 Μαΐου 2010

Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών ΠΑΟΚ και ΑΕΚ - Τέσσερις τραυματίες


 







Άγρια επεισόδια μεταξύ οπαδών του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ στη Λαμία. 4 τραυματίες και πολλές υλικές ζημιές στην πόλη. Προς αναβολή το φάιναλ φορ. Πλέον έχει ηρεμήσει η κατάσταση.Οι οπαδοί των δύο ομάδων, έφθασαν τα ξημερώματα στη Λαμία, αφού το απόγευμα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα βρεθούν αντιμέτωποι στον ημιτελικό...
κυπέλλου του φάιναλ φορ του χάντμπολ.
Περίπου 100 οπαδοί του ΠΑΟΚ έφτασαν στη Λαμία γύρω στις 6 τα ξημερώματα και στη συνέχεια προχώρησαν μέσα στο κέντρο της πόλης μέχρι τα γραφεία του συνδέσμου οπαδών της ΑΕΚ. Εκεί επιτέθηκαν σε φίλους της ΑΕΚ τραυματίζοντας δύο οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός προήλθε από τη τζαμαρία του συνδέσμου που έσπασε.
Στη συνέχεια έριξαν μολότοφ και τα γραφεία της αθηναϊκής ομάδας τυλίχθηκαν στις φλόγες. Με την επέμβαση αστυνομικών, οι οποίοι έριξαν δακρυγόνα και καπνογόνα, οι οπαδοί άρχισαν να υποχωρούν.
Λίγη ώρα αργότερα στην πλατεία λαού, συναντήθηκαν εκ νέου οπαδοί των δύο ομάδων και προκλήθηκαν μεγάλης έντασης επεισόδια. Άλλοι δύο φίλαθλοι τραυματίστηκαν ενώ κάηκε ένα περίπτερο και αρκετοί κάδοι. Υπάρχουν υλικές ζημιές σε αρκετά καταστήματα.
Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ βρίσκονται πλέον στο Χαλκιοπούλειο, το κλειστό που θα φιλοξενήσει το φάιναλ φορ, ενώ υπάρχει σε εξέλιξη σύσκεψη για την τύχη των αγώνων.
Ο αντιδήμαρχος Λαμιαίων, Ηλίας Παλιαλέξης, έστειλε έγγραφο στην ομοσπονδία του χάντμπολ ενημερώνοντας τη, ότι δεν πρόκειται να διαθέσει το γήπεδο για την τέλεση των αγώνων.
Για να υπάρξει αναβολή των αγώνων θα πρέπει η αστυνομία να πει ότι δεν εγγυάται την ομαλή διεξαγωγή τους και το θέμα είναι φυσικά τι θα γίνει στην περίπτωση που αναβληθεί ο αγώνας με τους φιλάθλους.
ΑΕΚ και ΠΑΟΚ έχουν παραλάβει από 750 εισιτήρια και τα έχουν διαθέσει στους φιλάθλους τους. Πάντως παρά τις εκκλήσεις της τοπικής αστυνομικής διεύθυνσης όλο το προηγούμενο διάστημα για ενίσχυση από Αθήνα και Θεσσαλονίκη με ειδικές μονάδες της αστυνομίας, κάτι τέτοιο δεν έγινε...

Ο δήμαρχος Λαμίας, Γιώργος Κοτρωνιάς, μίλησε στον Sentra FM για τα πρωτοφανή όπως τα χαρακτήρισε επεισόδια:
"Πρωτοφανή επεισόδια για την πόλη μας. Οργανωμένες ομάδες του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ συγκρούονται . Η Αστυνομική διεύθυνση αν και είχε δώσει την άδειά της αδυνατούσε να ελέγξει την κατάσταση.

Απ' ό,τι μου είπαν ζήτησε ενίσχυση η αστυνομία, η οποία δεν ήρθε και προσπαθεί με δικά της μέσα να ελέγξει την κατάσταση. Φαίνεται ότι έχει ελέγξει τους οπαδούς τους ΠΑΟΚ και τους οδηγεί στο γήπεδο αλλά οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν μείνει ανεξέλεγκτοι. Δεν έχω ενημέρωση για τραυματίες.
Υπάρχουν δεσμεύσεις. Εμείς φέρουμε την Αστυνομία προ των ευθυνών της. Αν η Αστυνομία και η Ομοσπονδία πιστεύουν πως μπορούν να ελέγξουν την κατάσταση, ας γίνει ο αγώνας. Αν νομίζουν ότι δεν μπορούν να το ελέγξουν δεν θα γίνει. Θα τηρήσουμε τις υποχρεώσεις μας εφόσον τις τηρήσουν και οι υπόλοιποι. Αλλιώς δεν θα γίνει το φάιναλ φορ."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου