ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τετάρτη 26 Μαΐου 2010

Δραστηριότητες του Νομάρχη Γρεβενών την Παρασκευή και την Κυριακή










Την Παρασκευή 21 Μαΐου 2010 ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης παρευρέθηκε στο 586 Τ.Π. όπου παρακολούθησε την ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων οπλιτών της 2010 Β΄ ΕΣΣΟ. Η τελετή ορκωμοσίας τελέστηκε παρουσία του Διοικητή ΤΑΞΠΖ Ταξίαρχου Ελευθέριου Γκορίτσα, ...
όπου το παρόν έδωσαν σύσσωμες οι στρατιωτικές και αστυνομικές αρχές του τόπου.

Αμέσως μετά ο Νομάρχης Γρεβενών μετέβη στο Δ.Δ. Δήμητρας του Δήμου Χασίων όπου παρευρέθηκε στις εκδηλώσεις της Ημέρας Μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. 


Τον κ. Δημοσθένη Κουπτσίδη υποδέχτηκε ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Νάζος καθώς και οι κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής που συμμετείχαν στις εορταστικές εκδηλώσεις.


Η Μνήμη της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου εορτάστηκε με τη δέουσα λαμπρότητα το πρωί της Κυριακής 23 Μαΐου 2010 στην πόλη των Γρεβενών με τη συμμετοχή όλων των Ποντιακών Σωματείων του Νομού. 


Πραγματοποιήθηκε αρχιερατική θεία λειτουργία στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Γρεβενών χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Γρεβενών κκ. Σεργίου, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο μνημείο των Ποντίων. Παρέστη ο Νομάρχης Γρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, η Αντινομάρχης κ. Αικατερίνη Πέτρου, φορείς του τόπου και πλήθος κόσμου.


Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο Νομάρχης παρακολούθησε την ομιλία του κ. Φάνη Μαλκίδη, μέλους της Διεθνούς Ένωσης Ακαδημαϊκών για τη Μελέτη των Γενοκτονιών, με θέμα «Η Γενοκτονία ως εθνικό και διεθνές ζήτημα» στο Δημαρχείο Γρεβενών. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου