ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 17 Μαΐου 2010

Γιόρτασε η Ποντινή την άνοδό της στην Α' κατηγορία


 
Την επάνοδό της στην Α΄Κατηγορία της Ε.Π.Σ. Γρεβενών γιόρτασε το Σάββατο 15 Μαϊου 2010 η Ποντινή. Η ιστορική ομάδα των Βεντζίων, μετά από διάλειμμα ενός έτους στη Β΄ Κατηγορία, επανήλθε δριμύτερη, οργανώθηκε και πέτυχε τον άθλο να τερματίσει πρώτη και αήττητη πετυχαίνοντας το απόλυτο των βαθμών.
Στην Ποντινή λοιπόν...
γιορτάστηκε η άνοδος με οικογενειακό διπλό. Τους ποδοσφαιριστές αποθέωσε σύσσωμο όλο το χωριό και ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών κ. Γιώργος Κοσματόπουλος απένειμε το κύπελλο του Πρωταθλητή καθώς και τα μετάλλια στους ποδοσφαιριστές. Παρών ήταν και χαιρέτησε και ο Δήμαρχος Βεντζίων Τάκης Αγνάντος.

 
Τη συμπεριφορά των παραγόντων και των ποδοσφαιριστών της Ποντινής, εξήρε στο σύντομο χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Γρεβενών. Το γεγονός ότι τη φετινή αγωνιστική περίοδο κανένας παίχτης της Ποντινής δεν τιμωρήθηκε με κόκκινη κάρτα , θα πρέπει να αποτελέσει παράδειγμα προς μίμηση, τόνισε ο κ. Κοσματόπουλος.
Η σεμνή και λιτή εκδήλωση, τελείωσε με γεύμα που παρέθεσε η διοίκηση του σωματείου σε προσκεκλημένους και ποδοσφαιριστές σε ταβέρνα του χωριού.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου