ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Κυκλοφοριακές ρυθμίσες λόγω αποκλεισμών στη Δυτική Μακεδονία







Αποκλεισμός Εγνατίας οδού στον Α/Κ Σιάτιστας Ανακοινώνεται ότι λόγω κινητοποιήσεων των κατοίκων του Δήμου Σιάτιστας, οι οποίοι διαμαρτύρονται για το Πρόγραμμα «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ», από τις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 14 Μαΐου 2010 έχει γίνει αποκλεισμός και στα δύο ρεύματα... κυκλοφορίας. Η κυκλοφορία των οχημάτων, διεξάγεται από παρακαμπτήριες οδούς ως εξής:
Α. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Βέροια προς Γρεβενά - Ιωάννινα
α. Τα Ι.Χ.Ε., τα φορτηγά έως 3,5 τόνους και τα λεωφορεία θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Καλαμιάς, θα ακολουθούν τη διαδρομή Βατερό – Κοζάνη – Λευκόβρυση – Πρωτοχώρι – Λευκοπηγή – Αιανή – Χρώμιο – Βάρη – Πυλωροί – Κνίδη - Γρεβενά και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό, με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
β. Τα φορτηγά άνω των 3,5 τόνων θα εκτρέπονται από τον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα] και από εκεί μέσω της Ε.Ο Κοζάνης – Ελασσόνας – Λάρισας – Τρικάλων - Ιωαννίνων θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό, από τον ανισόπεδο κόμβο Παναγιάς με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
Β. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Βέροια προς Καστοριά
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα], θα εισέρχονται στην Ν.Ε.Ο Κοζάνης-Φλώρινας-Έδεσσας και στη συνέχεια θα εξέρχονται στην Ε.Ο Έδεσσας – Αμυνταίου – Καστοριάς, ακολουθώντας τη διαδρομή: Αετός – Σκλήθρο – Λέχοβο – Δισπηλιό - Καστοριά.
Γ. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Καστοριά προς Κοζάνη - Βέροια
Όλα τα οχήματα θα χρησιμοποιούν την Ε.Ο Καστοριάς - Αμυνταίου θα εισέρχονται στη Ν.Ε.Ο Φλώρινας-Κοζάνης με κατεύθυνση προς Κοζάνη και στη συνέχεια θα εισέρχονται στην Εγνατία Οδό από τον ανισόπεδο κόμβο Κοζάνης [Κοίλα] προς Βέροια.
Δ. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Καστοριά προς Ιωάννινα
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται στον ισόπεδο κόμβο Αλιάκμονα και θα ακολουθούν τη διαδρομή μέσω Π.Ε.Ο Ιωαννίνων - Κοζάνης και στη συνέχεια θα έχουν τη δυνατότητα
α. είτε να εισέρχονται στον Κάθετο Άξονα Α-29 από τον ανισόπεδο κόμβο Μικροκάστρου και στη συνέχεια να χρησιμοποιούν τη Εγνατία οδό με κατεύθυνση προς Ιωάννινα.
β. είτε να εισέρχονται από τη διασταύρωση Παλιάς Μπάρας στην Π.Ε.Ο Κοζάνης – Γρεβενών και στη συνέχεια θα κατευθύνονται προς Ιωάννινα.
Ε. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ιωάννινα προς Βέροια
Όλα τα οχήματα θα εκτρέπονται στον ανισόπεδο κόμβο Παναγιάς, θα εισέρχονται στην Ε.Ο Ιωαννίνων – Τρικάλων – Λάρισας και στη συνέχεια μέσω της Π.Α.Θ.Ε θα κατευθύνονται προς Θεσσαλονίκη – Βέροια.
ΣΤ. Κατεύθυνση κυκλοφορίας από Ιωάννινα προς Καστοριά
Όλα τα οχήματα θα ακολουθούν τη διαδρομή Εγνατίας οδού και στη συνέχεια θα εισέρχονται στον κάθετο Αξονα Α-29 με κατεύθυνση προς Καστοριά.
ΕΡΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου