ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ Κ. ΓΟΥΓΟΥΣΗΣ  ΟΥΡΟΛΟΓΟΣ ΑΝΔΡΟΛΟΓΟΣ

ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΟΠΑΠ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΤΣΙΟΠΛΗΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

ΟΠΤΙΚΑ ΚΑΤΑΝΑΣ

Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα


Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

Αναζήτηση

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΤΩΡΑ ΣΕ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Η χαρά των παιδιών, στα Γρεβενά

Κάντε ΚΛΙΚ



Κάντε ΚΛΙΚ στην εικόνα

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ ΟΕ

ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΓΕΩΡΓΙΤΣΗΣ Α & Γ  ΟΕ
Κάντε ΚΛΙΚ στις εικόνες

Δευτέρα 3 Μαΐου 2010

Δημιουργείται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο







Όπως όλα δείχνουν οι αμερικανικές αεροπορικές εταιρείες Continental Airlines και United Airlines (UAL) θα ανακοινώσουν σήμερα την συγχώνευσή τους έναντι 3 δισ. δολαρίων, σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στις διαπραγματεύσεις που επικαλούνται οι εφημερίδες Ουόλ Στριτ Τζέρναλ και Τάιμς της Νέας Υόρκης. Τα διοικητικά συμβούλια...
των δύο εταιρειών ενέκριναν χθες τη συμφωνία για τη συγχώνευση κατ’ ίσον ποσοστό των δύο εταιρειών, η οποία θα πραγματοποιηθεί με την ανταλλαγή μετοχών δίχως την προσθήκη επιτίμου, τονίζεται στην Ουόλ Στριτ Τζέρναλ.
Με τη συγχώνευση αυτή δημιουργείται η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία στον κόσμο.

Εάν η συγχώνευση αυτή εγκριθεί και από τις αρχές ανταγωνιστικότητας η νέα εταιρεία θα έχει έδρα της το Σικάγο και διευθυντής της θα είναι ο νυν επικεφαλής της Continental Τζεφ Σμίσεκ, τονίζουν οι ίδιες πηγές. Οι δύο εταιρείες , που ήδη είχαν έλθει σε διαπραγματεύσεις για το ίδιο θέμα το 2008, αρνήθηκαν να κάνουν οποιοδήποτε σχόλιο.

Μία άλλη εταιρεία, η US Airways, είχε ανακοινώσει στα μέσα Απριλίου πως σταματά τις διαπραγματεύσεις με την United, χωρίς να προσδιορίζει τον λόγο. Έκτοτε, πολλά μέσα είχαν υπαινιχθεί το ενδεχόμενο διαβουλεύσεων μεταξύ Continental και United για πιθανή συγχώνευσή τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου